Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen alternatívákat javasolt...

Milyen alternatívákat javasoltok láb-és kézfej dagadásra? Mitől van?

Figyelt kérdés
34 hetes vagyok,és pár napja észlalae ezeket.Felpolcolom a lábam,de ezen kívűl nem tudok más -módszerről-.Sajnos olyankor sajog a kezem,lábam-vádlim-gyengébb mint máskor.
2009. máj. 4. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Bizonyos mértékig normális. De ha nagyon dagad, az lehet toxémia, vagyis terhesmérgezés. Mindenképp említsd meg a dokidnak vagy a védőnőnek.

Hát sok mindent nem lehet tenni. Ne gyalogolj sokat, polcold fel a lábad, és kerüld a fűszeres ételeket.

2009. máj. 4. 10:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ,igyekszem.

2009. máj. 4. 12:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én ilyen tünetekre elkezdtem kb egy hete homeopátiás bogyót szedni (natrium sulphuricum 9ch), és már most nagyon látványos a változás, a fájdalom pedig teljesen elmúlt!

32 hetes kismama

2009. máj. 4. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!