5 hetes terhes vagyok. Van egy 3 és fél éves lányom. Mennyire baj az ha őt emelgetem, ölbe veszem? Már 15 kg. Ettől elmehet a kicsi?
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 14:21
31/35 anonim válasza:
Ja,meg ki is másznak, de mindegy.
32/35 anonim válasza:
Mondjuk ha nekem ennyire nem lenne segítségem, akkor nem vállalnék még egy babát egy olyan gyerek mellé, akit még emelgetni kell. Gondolom senki fejéhez nem fogtak pisztolyt, hogy ilyen kis korkülönbséggel gyártsanak le egy tucat gyereket.
De nyilván nem vagyunk egyformák, ahogy elnézem itt a legtöbben úgy gondolkoznak, hogy na bumm max elmegy a baba. Én nem vagyok ilyen.
33/35 anonim válasza:
Szia. Én most vagyok 15 hetes. Van egy két éves kislányom 12 kg. És Mivel muszáj, biciklivel járok mindenhova, A bicikli ülésbe is én teszem fel a gyerkőcöt. Persze azért őt nem kell már cipelni, nem kiságyban alszik, hanem heverőn, oda meg fel tud mászni, a kiskádba is ő mászik bele. De ha van esetleg valaki velem, akkor a bicikli ülésből is mással vetetem ki. De úgy gondolom ettől a kicsi babának nem leesz semmi baja. A lényeg szerintem hogy ne csinálj semmi olyat amit nem bírsz. Az első terhességemmel még a szülés előtt 2 nappal dolgozni voltam, közepesen súlyos rekeszeket pakoltam mert muszáj volt. Mégis egészséges babám lett. Szeritem ha nem hagyod el magad könnyebben megy a szülés is. szóval amíg jelent fájdalmat a tesó emelgetése addig nincs gond. Boldog babavárást!
34/35 anonim válasza:
utolsó vagyok. bocsi a NEM szó lemaradt. Ha nem jeletn fájdalmat addig nincs gond. De időközben végigolvastam a válaszokat. És bizony az akinek még csak az első gyerkőc jön, az ilyen témába ne válaszojon!! Majd ő is megtudja, hogy mikor a nagytesó elvágódik a betonon, és felreped a szája, akkor vajon felveszi e megvígasztalni vagy nem!! Szóval ha felemeled a gyerkőcödet nem lesz semmi baja. Sok egészséget!
35/35 Baranyi Henriett válasza:
Én emelgettem a lányomat a strandon a vízben és lett egy nagy hematómám, akkor 6 hetes voltan. Rá egy hétre ömlött a vér belőlem, kórházba kerültem, de szerencsére elmúlt a vérzés. Gyógyszerrel kezeltek. Egyáltalán ne emelgesd, ha nem muszáj. Vannak erősebb nők, akiknek jobb a méhük, én a gyengébbek közé tartozok. Mindhárom gyerekemmel véreztem, barnáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!