Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen babakocsit válasszunk...

Milyen babakocsit válasszunk ha nem számít az összeg amibe kerül és szeretnénk ha egy praktikus jól működő és jól felszerelt kocsi lenne?

Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 11:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekünk - második nekifutásra, mert az első nem jött be - egy Peg Perego Gt3-asunk van. Ehhez kapható mózes és hordozó is, úgyhogy travel systemként is használható. Szerintem szuper kocsi: imádom, hogy fújható, nagy kerekei vannak - mindenen átmegy, nem okoznak gondot a padkák, a macskakő, hatalmas a kosara - egy komplett dm-es bevásárlás odafér, állítható a kupolája - nyáron nem kell napernyővel bajlódni, strapabíró, könnyen tisztítható a huzata. Most sem vennék másikat - úgy tűnik, ez a tesót is kiszolgálja majd, jobbat úgysem találnék. :)
2011. okt. 24. 10:23
 12/18 anonim ***** válasza:

szintén peg perego gt 3!! Nagyon sok kocsit kipróbáltunk, és eddig ez a nyerő.

Volt/van p3 is, azt is szeretem, de inkább nagyobb gyerkőccel, újszülöttnek nem annyira.

2011. okt. 24. 10:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Bugaboo cameleon,Stokke,Concord neo,Britax(römer) ők a legjobbak,nagyon praktikusak!13 kocsim volt szóval tudtam tesztelni :)
2011. okt. 24. 11:01
 14/18 A kérdező kommentje:
Jó választás a Peg perego is.Tetszik ez is.Köszi a választ.
2011. okt. 24. 11:04
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk ABC Design Mamba van, és nagyon megérte az árát, szeretjük. Mózes és sportkocsi, Römer hordozóval használtuk. Nem kicsi (tömegközlekedni nem jó, bár én mentem vele), és viszonylag nehéz, de jók a kerekei, jól mozog, jól fordul, akár egy kézzel is könnyű vele, állítható a tolókar magassága (nekünk fontos volt, magasak vagyunk a férjemmel), nagy a mózes, és nagy pakolórész van alul.

Szóval én ajánlani tudom. :-)

2011. okt. 25. 08:35
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.
2011. okt. 25. 09:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Graco quattro tour deluxe.

Imádom! :D

2011. okt. 25. 10:18
 18/18 anonim ***** válasza:

elnezest az offért, én is egy hasznalt ABCvel szemezek (nekunk az elso babakocsink elloptak, titi tritont, nagyon szerettuk, csak nem talalok mar sehol :(()

ez a nem szamit az ar jó, de azért nehany babakocsi árán leakadtam.

a quinnyrol annyit, hogy egy anyukat megkerdeztem jo e, azt mondta nagyon szeles, nem fer el sehol, meg kicsi a bevasarloresze..pedig nekem az is tetszett

(nekem sajnos szamit az ar, egy kozepkategorias uj babakocsira tudnek beruhazni, vagy egy felsokategorias hasznaltra, azert nezegettem a dragabbakat)

2011. okt. 25. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!