Szerintetek mennyinek kell lennie a táppénzemnek, ha az előző évben átlag 148 000 Ft-os volt a bruttóm? Megvan a 2 évem előtte! Márc.1 óta vagyok táppénzen! A nettó összeg érdekelne!
Köszönöm szépen!
25 hetes kismama
Nekem bruttó 155.000 Ft mellett (2009.évi átlag) volt idén a táppénzem nettó 72.000 - 76.000 Ft, attól függően, hogy a hónap hány napos.
Sajnos ugye levették a 70%-os táppénzt 60%-ra, és így nem túl sok :(
Ha bármi más kérdésed van, szólj nyugodtan, bérszámfejtőként is dolgoztam régebben.
Boldog babavárást,
39 hetes
Szia. A táppénz a nettó fizud 60%-a. Én 100000ft-ra vagyok bejelentve 80-82ezer volt a nettóm és most olyan 50ezer felett kicsivel kapok kézhez. Nálunk vannak pótlékok negyedévente így az éves átlag több nem tudom ezt mennyire vették figyelembe, de néha magam sem tudom hogy számolnak mert van hogy többet kapok ami nem baj:) A ledolgozott évek száma és a bruttó átlag fizu majd a tgyás-nál és a gyed-nél lesz fontosabb. Én az elejétől fogva itthon vagyok. Remélem tudtam segíteni:)
30hkm
Köszönöm nektek!
Boldog babázást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!