Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Törvényszerű, hogy striák...

Törvényszerű, hogy striák jelennek meg a kismamák pociján? Ha igen, kb. mikortól várható?

Figyelt kérdés
27hetes kismama
2009. máj. 3. 10:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem volt.
2009. máj. 3. 10:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem sincs (még). 35 hetes km
2009. máj. 3. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Nkem kb. 23. hét óta jelennek meg.
2009. máj. 3. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Úgy kihúztam a 40 hetet, hogy egy darab stria nem volt rajtam, pedig nagyon sokat híztam. 13 nappal túlhordtam a kisfiamat, ennyi idő elég volt arra, hogy teljesen kirepedjen a bőrőm. :-(

2009. máj. 3. 11:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs mindenkinek.Nekem pl.a mellemen vannak csikok de a hasamon nincs.28 hetes km
2009. máj. 3. 11:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt, pedig 30 kilót híztam. Zsíros körömvirágkrémmel kenegettem.
2009. máj. 3. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Én direkt erre a célra kifejlesztett olajjal kenem magam kb. a 12. héttöl. Most vagyok 28 hetes és egyre több csik disziti a csipöm. :S Olyan csúnya! :(
2009. máj. 3. 13:38
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat! ezek szerint egyénfüggő, gondolom a bőr típusa is számít. Egyenlőre nekem sincs, remélem megúszom...

Kellemes babavárást Nektek! :o)

2009. máj. 3. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!