20 hetesen ma reggel semmi tünetem nincs. Még egy pici hasfeszülés sem, ami eddig volt. A baba még nem mozog túl sokat, úgyhogy egyenlőre azt sem érzem. Nagyon félek, ugye ha baj lenne, annak lenne valami tünete?
Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 08:03
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem kell aggódni, ha nincs egyéb panaszod, akkor nem kell aggódni.Figyeld a babád, hátha megmozdul.Én is voltam így, egy napig alig éreztem, még nem is nagyon aludtam, aztán másnap bepótolta.Szóval ha van egy két ilyen nap, az még nem jelent gondot.Ha már rendszeresen érzed a babát, és mondjuk több mint egy napig nem mozdul, akkor kell bemenni az ügyeletre megnézetni, nekem azt mondta a dokim.Csak nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!