6,5 hónapos a kislányom.Csak anyatejess,egyenlőre.Eddig kétszer fejtem naponta(lefekvés előtt és reggel szopi után)1-2 dl tejet.Most kb 50 ml ha összejön.Ugye most apad el a tejem?
Nem fog elapadni. CSak most már megszokta a melled a szopit. Én is így voltam. Lassan elmarad majd a fejés is, és ha már eszik, akkor egyre kevésbé fogod észrevenni, hogy van tej a melledben. Könnyebb lesz, nem lesz olyan kényelmetlen sokszor, nem érzed majd, hogy mindjárt elönt. :) Előszőr én is azt hittem, vége a tejnek,de nem. Van úgy hogy azt érzem teljesen lötye, nincs benne, és kiveszem a szájából és spriccel. Még mérleget is hoztam a védőnőtől, hogy mérjem, nem hittem, hogy van elég tej, olyanok voltak a melleim. De 5 perc alatt 150 ml-t kiszívott 9 hósan és még mindig ömlött a tejem. Most 1 éves és még szopik 4-szer.Megszokja a cici a szopit. Szerintem.
Tehát ne aggódj! Egyél, igyál, ne stresszelj és gond egy szál se.
Én csak azt mondom adj hálát az Istennek hogy ha el is fog apadni , hogy eddig sikerült sikerült szopiztatnod!!
Mert ugyan azt mondják a nők 95% a tud szoptatni ,hát marhára nem igaz!!!!
Ebben a mai világban nem is csodálom,hogy nem tudnak a nők szoptatni!!
A sok méregre amit eszünk arra gondolok!!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!