Kb a 13. hétre ti hány kiló plusznál jártok?
Én is nagyon rosszul éltem meg az elejét, állandó rosszullét, fáradtság, és lelkileg még rosszabb volt, mert úgy éreztem nem akarom ezt az egészet, rengeteget sírtam.
szóval én még gyengébb jellem vagyok:)Nekem is itt van a 2 éves kisfiam, és nagyon nehéz így ez az egész, állandó lelkiismeret furdalás....de most jobb már, hogy múlnak a rosszullétek, kezdem felfogni a terhességet.
Nálatok mekkorák a nagyok, és mikorra vagy kiírva?
En anno 5 kg-ot hiztam a 12.-ig hetig. (nem hanytam). Osszesen pedig 18-at.
Szules utan egy honappal olyan voltam, mint azelott (meg is csodaltak az utcan, hogy nincs semmi hasam, meghogy ramjon a regi farim)
A szoptatas alatt meg tovabb fogytam, most vagyok 52 kg, ilyen csinos nem voltam meg 16 evesen sem :)
Ne aggodjatok a kilok miatt annyira. Szep lassan lemennek azok, foleg majd ha a baba elkezd jarni es szaladgalsz utana.
Előzőről vagyok a 11:39-40
4 és 2 évesek a lányaim. Ma épp egy irtó nehéz délutánon/estén vagyunk túl, sok veszekedéssel... :o(
Amúgy kiírva még nem vagyok, kedden megyek először dokihoz, már betöltött 9 hetes leszek saját számításom szerint. :o)
húú akkor jó bátor vagy:)
nálunk nem lesz 3. baba, pedig eddig úgy gondoltam 3 gyerek lesz, de én már többet nem akarok terhes lenni:)sajnos nekem nem áldott állapot:)
meg az idegállapotom se bírna 3 gyerekkel megbírkózni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!