Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb a 13. hétre ti hány kiló...

Kb a 13. hétre ti hány kiló plusznál jártok?

Figyelt kérdés
:)
2011. okt. 19. 20:58
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Én is nagyon rosszul éltem meg az elejét, állandó rosszullét, fáradtság, és lelkileg még rosszabb volt, mert úgy éreztem nem akarom ezt az egészet, rengeteget sírtam.

szóval én még gyengébb jellem vagyok:)Nekem is itt van a 2 éves kisfiam, és nagyon nehéz így ez az egész, állandó lelkiismeret furdalás....de most jobb már, hogy múlnak a rosszullétek, kezdem felfogni a terhességet.

Nálatok mekkorák a nagyok, és mikorra vagy kiírva?

2011. okt. 20. 12:41
 22/26 anonim ***** válasza:

En anno 5 kg-ot hiztam a 12.-ig hetig. (nem hanytam). Osszesen pedig 18-at.

Szules utan egy honappal olyan voltam, mint azelott (meg is csodaltak az utcan, hogy nincs semmi hasam, meghogy ramjon a regi farim)

A szoptatas alatt meg tovabb fogytam, most vagyok 52 kg, ilyen csinos nem voltam meg 16 evesen sem :)

Ne aggodjatok a kilok miatt annyira. Szep lassan lemennek azok, foleg majd ha a baba elkezd jarni es szaladgalsz utana.

2011. okt. 20. 14:47
 23/26 A kérdező kommentje:
hát nekem 2 év volt mire lement:)pedig aktív gyerekem van:)ezért most megpróbálok odafigyelni:)
2011. okt. 20. 19:25
 24/26 anonim ***** válasza:

Előzőről vagyok a 11:39-40

4 és 2 évesek a lányaim. Ma épp egy irtó nehéz délutánon/estén vagyunk túl, sok veszekedéssel... :o(

Amúgy kiírva még nem vagyok, kedden megyek először dokihoz, már betöltött 9 hetes leszek saját számításom szerint. :o)

2011. okt. 20. 20:17
 25/26 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy nekünk abszolút tervezett volt mindegyik, de ettől még nem jobb az eleje...
2011. okt. 20. 20:18
 26/26 A kérdező kommentje:

húú akkor jó bátor vagy:)

nálunk nem lesz 3. baba, pedig eddig úgy gondoltam 3 gyerek lesz, de én már többet nem akarok terhes lenni:)sajnos nekem nem áldott állapot:)

meg az idegállapotom se bírna 3 gyerekkel megbírkózni

2011. okt. 20. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!