Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb a 13. hétre ti hány kiló...

Kb a 13. hétre ti hány kiló plusznál jártok?

Figyelt kérdés
:)
2011. okt. 19. 20:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Elsőnél 16 hetes kromra híztam 5 kilót (1 hónappal a terhesség előtt tetttem le a cigit)

Mosta másodiknál 11 hetes vagyok minusz 5 nél tartok (de már híztam vissza 1 kilót)ÉS én sem hányok, csak rosszul vagyok!

2011. okt. 20. 08:33
 12/26 anonim ***** válasza:
13. hétig -2kg(66kilóval kezdtem, 64lettem), aztán elkezdtem szedni a MagneB6-ot. Én híztam tőle. Először "csak" 4kg(68kg) aztán másik magnéziumot szedtem, akkor nem híztam. Mivel a magnéziumot szednem kellett és nem lehetett kapni azt a magnéziumot amit szedtem, így újra MagneB6, most 26 hetesen +12kg..:( De a 13. hétig fogytam, mert hánytam..:(
2011. okt. 20. 08:58
 13/26 anonim válasza:

-6 kg étvágytalanság és heti 2-3 hányás:)

13hkm

2011. okt. 20. 09:45
 14/26 anonim ***** válasza:

off:

jó, hogy Te ezt is mosollyal tudod kezelni!

Én őszintén szólva eléggé szenvedek, még a babának sem tudok igazán örülni, annyira pocsékul érzem magam folyamatosan. (És most még az influenza is utol ért...)

2011. okt. 20. 09:53
 15/26 anonim ***** válasza:
15. hétig semmit nem híztam,16.-ra jött fel egy kiló,most 34hetes vagyok és 12kg.-nál tartok.
2011. okt. 20. 09:55
 16/26 anonim ***** válasza:
És te?
2011. okt. 20. 09:56
 17/26 anonim ***** válasza:
21 hetes vagyok és még nem híztam semmit.
2011. okt. 20. 10:19
 18/26 A kérdező kommentje:

sziasztok!:)

Hát én első terhességemmel 22 kilót híztam, tehát próbálok odafigyelni, mert visszafogytam.

Most plusz 1 kilónál tartok kb 58 kiló vagyok, de sokat járok hányni, de amúgy mindenféle szemetet kívánok amit nem is ettem eddig, lecsúszik egy csomag chips stb:)

Aki off-olt:

mi a baj, miért nem tudsz örülni a babának stb?Én eddig nagyon depis voltam, de tényleg, aztán valahogy elmúlt, bár még nehéz felfognom, hogy lesz másik baba is:(

amúgy 25 éves vagyok, és valahogy úgy érzem várni kellett volna még:(de már jobb a helyzet a lelkemben kicsit

2011. okt. 20. 11:11
 19/26 anonim ***** válasza:

9:53 vagyok

Hát lehet, hogy gyenge jellem vagyok, de nekem a rosszullét elég ahhoz, hogy pocsékul érezzem magam, és most még az influenza is itt van. És hiába, el kell látnom a két nagyobban, pihenni alig van időm. Most oviban-bölcsiben vannak, és gyakorlatilag holnap kezdek dolgozni. Valahogy a nyakamba szakadt minden. (Plusz haláleset a családban)

De majd elcsendesül. Ha kiérek az elejéből, jobb lesz, tudom. (Csak aztán meg jön a vége. Az elősző terhességeimmel is irtó kínlódás volt az utolsó hetekben, szóval akármennyire is pozitív akarok lenni, nem számítok sok jóra, mert most úgy tűnik, a háromból az eleje is a legrosszabb...)

Én nem bírom annyira jól a terhességet, csak hát az eredmény kedvéért be kell vállalni. És persze megéri, de most akkor is benne vagyok nyakig...

No, kiszenvedtem magam. :o)

(Megyek teregetni)

2011. okt. 20. 11:39
 20/26 anonim ***** válasza:
*nagyobbat
2011. okt. 20. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!