Kb a 13. hétre ti hány kiló plusznál jártok?
Figyelt kérdés
:)2011. okt. 19. 20:58
1/26 anonim válasza:
Minusz 4. (57 kilóból, és nem hánytam).
23 hetesen kezdtem hízni csak.
2/26 anonim válasza:
-4kg-nál. 23hétig semmit nem híztam.
3/26 anonim válasza:
0 volt, 22. hétre híztam először 2 kg-ot, vége 10 lett.
4/26 anonim válasza:
Második vagyok. Első mintha összebeszéltünk volna :D :D:D
5/26 anonim válasza:
Inkább mínuszban jártam olyankor még, bár pontosan nem emlékszem. Azt tudom, hogy a másodikkal a 16. hétig csak lefelé ment.
Most a 3-al a 9. héten 2kg mínuszban vagyok, bár már lassan nincs hova... :o( (162 cm, 48kg, pedig a hasam már látszik is :o)
6/26 anonim válasza:
21:07 vagyok, nekem is itt "mutatták" ezt a kalkulátort, de szerintem nincs az a kismama, aki ennyire egyenletes ütemben hízna...
7/26 anonim válasza:
-4 kilónál járok eddig nem híztam remélem nem is fogok sokat :)
8/26 anonim válasza:
Szia! Én +2 kg-nál tartottam ilyenkor. A vége +16 lett, szülés után 12 kg ment le rögtön.
9/26 anonim válasza:
13+6 hetes vagyok, és semmit nem híztam még.
10/26 anonim válasza:
- 3 kg eddig, pedig nem vagyok hányós.
Igaz egyik terhességemnél sem híztam sokat.
1, + 7kg
2, + 4kg
3, + 6kg
Azt a súlykalkulátort én is néztem, de szerintem kizárt, hogy valaki az szerint gyarapodjon :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!