A terhesség teheti ezt velem?
a te gyrekeid is lesznek ekkorák, fogan kiabálni, síkítotzni és hasonlók, sőt még cifrább dolgokazt is tudnak csinálni
vagy nem fogod oviba, suliba járatni őket
nem lehet, hogy ki vagy merülve, a az első is még kicsi, lassan itt amásodik, otthon vagy majdnem 2,5 éve.....
Igen!
Én is észrevettem hasonlót.
Egy csomó olyan dolog van ami eddig is zavart, de nem szóltam érte mert megoldottam,elkerültem vagy egyszerűen csak nem anniyra nagyon lényeges.
Most meg mint egy fúria, mindenért kinyitom a számat ami nem tetszik - család nagy örömére.
Báááááááár, hozzáteszem,hogy én nem vagyok antiszociális, tehát imádom a társaságot, és más gyerekek marhaságaival nem fogalkozom, mert a lányomnak memondom hoyg amit azok csinálnak nem jó és meg is érti.
De egy valamire terhesen is és nem terhesen is allergiás vagyok: ha az otthonomba vagy az udvaromba bebámulnak.
Nálunk a szembeszomszédok ilyenek, de már leszoktattam róla őket.
Páromat meg érdekes egyáltalán nem zavarta még az sem ha kint jáűtszottunk, bográcsoztunk az udvaron, és a szomszéd gyerekek az utcafronti kapunk résein dugták befelé a fejüket és kukucskáltak.
Én meg legszivesebben fejbe lőttem volna őket, én az otthonomat azzal osztom meg akivel akarom,és nem szeretem ha a magán tevékenységemet megbámulják...
De ez tényleg egyén függő.
Én megértelek, én is épp 27 hetes terhes vagyok lányom most 29 hónapos.
Nyilván,ha egyébként nem vagy ilyen akkro a terhesség okozza, de ha ez egyébként is zavar, akkor meg ilyen vagy és kész.
De amiatt ne kuksoljatok bent a gyerekkel mert zavarnak a szomszédok, egyszerűen csak legyél velük távolságtartó, észre fogják venni magukat,a gyerkőcöt pedig kösd le hoyg ne őket figyelje ha kint vagytok anem téged!
Minden jót!
Az én gyerekem is volt, hogy bugyiban rohangált nyáron. Igaz ő 4 éves, de miért is baj az?
A gyerekek kiabálnak, sikongatnak stb. Ha esetleg trágár szavakat kiáltoznak és mondjuk dolgokat dobálnak át hozzátok akkor jogos a haragod, de az, hogy kukucskálnak szerintem természetes. A gyerekek kíváncsiak, de még a legtöbb felnőtt is, gondolj csak bele abba, hogy egy balesetnél hány "nézelődő" van.
Szerintem is csak kimerült vagy. A terhesség egyébként simán okozhatja, hogy kissé antiszociális vagy. Engem anno még a legjobb barátaim is halálra tudtak idegesíteni.
Kitartást!
Az első válaszolónak: igen az enyémek is lesznek ennyi idősek csak azzal a különbséggel, hogy ők az én gyerekeim és szeretem őket. A másik az, hogy ha valami ilyesmit csinálnának majd akkor rájuk szólnék.
A második válaszadónak: ameddig a hányós időszakomat éltem kerültem még a barátainkat is, nagyon ciki lett volna éppen akkor rókázni amikor nálunk vannak vagy mi vagyunk náluk. De ezek a gyerekek... ki sem tudok ülni egy teával sem a teraszra, mert rögtön ott sorakoznak. A lányom meg egyből rohan hátra ha kitesszük a lábunkat az ajtón. Hiába szólok, hogy megyünk a dédi papához (ahova imás járni) vagy mondok neki akármit nem működik. Olyan mintha nem is hallaná...
Köszönöm szépen!
Boldog babavárást!
Nem biztos, hogy kimerültség, lehet, hogy csak a terhességgel járó intenzív hormonváltozás hozza ezt ki belőled.
Én például nagyon érzékeny voltam mindenre. Anyósommal a 9 hónapot végigveszekedtem. Se előtte, se azóta nem történt ilyen köztünk. És mindenen elbőgtem magam, még egy-egy reklámon is.
A barátnőm viszont tiszta ideggörcs lett. Annyit aggódott, majdnem rá is ment a babája a sok perpatvarra és idegfeszültségre.
A szülése után nála is elmúlt, és újra kiegyensúlyozott.
Én is ebbe a cipőbe járok,az én lányom 3 éves és ugyan ezt csinálják a szomszéd gyerek,de engem már azelőtt is irritáltak,mielőtt teherbe estem volna a másodikkal.
Én se engedem a lányomat barátkozni velük és ez nem a terhességem miatt van,hogy ingerültebb vagyok.Egyszerűen vannak ilyen idióta gyerekek,sőt ezek itt mellettünk elmebetegek,utálatosak,erőszakosak és ez tény.A kukucskálás meg olyan szinten megy,hogy a férjemet is kilesték már fürdés közbe a fürdőszoba ablakon át.Úgyhogy nem mondja senki,hogy ez természetes.Nevelés kérdése.
Na az, ha az ablakon kukucskálnak be és hosszasan bámulnak az más. Az én lányom is bámulós, de mindig szólok neki, hogy nem illik.
Változatlanul nem látok kivetnivalót abban, hogy egy kisgyerek 8-10 éves otthon bugyiban van, még ha nekiállt serdülni akkor sem.
Akkor ezek szerint én is mutogatós anyuka vagyok? Mert a lányom nyáron 8 hónaposan a strandon volt, hogy pucéran volt, illetve a 4 éve is volt, hogy kicsit szaladgált úgy, amíg meg nem száradt.
A lányodat még nem zavarja a növésben lévő cici látványa, nem is érdekli az egész, te meg ne nézd.
Nem nézem csak látom! A férjem is mondta, hogy nem illendő dolog. Nem vagyunk vademberek nem kell a gyereket hagyni pucérkodni amikor ilyen idős. A kisgyerekek megint más téma. Amúgy vannak ikres barátaink 3 és fél évesek a lányok és égetnivalóan rosszak, de nem irritálnak se terhesen se nem terhesen. Egyszerűen ha ezt egy szülő nem látja be, hogy a nappali ablakomból nem azt akarom látni, hogy valaki bámul be félpucéron akkor ott a szülővel és a felfogásával van a probléma. Ízléstelen és nem az udvarra való a pucérkodás.
Ma 10:04-nek!
Nagyon sajnálom akkor a Te helyzeted még rosszabb, mint az enyém. Egyetértek veled, hogy a kukkolás nem természetes. Az ember szociális fejlődésében benne van a kíváncsiság, de ez már túlmegy a kíváncsiság határán. Ha kint a teraszon vacsoráztunk a barátainkkal ott csorgatták a nyáluk. Az anyjáék pontosan látták mi folyik ott mégsem szóltak rájuk.... Amikor a lányom hátrament a 10 éves közölte vele durva hangon, hogy "hagyjál már minket játszani" pedig a lányom csak a nevén szólítgatta.
Amúgy az anyja is csak annyit mond a lányának mikor egy szál bugyiban szaladgál az udvaron (csak drótkerítés van), hogy mi van kis cicis. No comment....
Huh, most hogy elolvastam a panaszodat megnyugodtam. Már azt hittem én vagyok az egyedüli, aki a terhesség alatt totál elváltozott lelkileg, idegileg. Előtte nem voltam ilyen, kontrolláltam magam, meg eleresztettem A fülem mellett a nemtetsző dolgokat, de most..:-(, mindenkinek mindenről megmondom az őszinte véleményemet, még ha az sértő is, ha valaki hülyeséget beszél, rászólok, hogy milyen buta, ha végigfut az agyamon valami feltételezes, kimondom azt, és totál taszítom magamtól az embereket a kijelentéseimmel. Pl. apósommal nagyon jó haverok voltunk, órákig beszélgettünk, nevetgéltünk, most pedig odág süllyedt a dolog, hogy a "hogy vagy,mit csinálsz" témától tovább nem megyünk, mert összeveszek vele. Szörnyű vagyok,de tényleg, most jöttem rá, hogy nem épp mindig jó öszintének lenni, és nagyon remélem, hogy a szülés utáni időszakban visszaáll a türelmem és a lelki világom, mert a végén még nem marad senkim....
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!