Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Írnátok nekem ritka régi...

Írnátok nekem ritka régi magyar (! ) fiúneveket?

Figyelt kérdés

(mindenképp ritkát szeretnénk, mert a vezetéknevünk nagyon gyakori és nem kérek linkeket, azokat a keresőben én is találok, csak a ti ötleteitekre lennék kíváncsi)

előre is köszönöm

2011. okt. 16. 14:34
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Egyébként tetszenek még: Zente, Zimány, Merse, Kende. (Kendét párom elvetette, a többiről majd meginterjúvolom!) :)köszönöm nektek még egyszer!
2011. okt. 17. 18:59
 22/24 anonim ***** válasza:

Szia

A férjem: Nimród

A fiam, pedig Gellért Hunor.

Tetszik még (ha a második fiú lesz, akkor ezek közül választunk) : Magor, Botond és Zalán, Előd, Csongor

2011. okt. 18. 09:02
 23/24 anonim ***** válasza:

A Zolta nekem is nagy szerelem, de a páromnak nem igazán tetszik. A másik favoritom a Zente.

Mi is magyar nevet adtunk a gyermekeinknek: kisfiunk Botond, kislányunk Villő.

2011. okt. 18. 10:49
 24/24 anonim ***** válasza:
Kedvenc fiúneveim a Regő és Kolos, de van már egy kislányunk, Kincső! Még egy lányunk születne, a Villő nevet adnánk neki. :)
2012. jan. 30. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!