Mit tegyek? 20hetes terhes vagyok és nagyon feszül a hasam. az egész, mintha téglákat pakoltak volna bele, nem görcsölök, nem fáj... csak nagyon feszít :(nagyon kellemetlen.
napi 1-2 szedek.amíg nem megyek dokihoz bátran szedjek be 2x3-at?
köszi a választ
boldog babavárást
Nekem is nagyon sokat keménysedett ebben az időben, minden mozgásra beállt. Tudom mit érzel. Nekem a doki most 3X1 magnézium port írt fel, de itt olvastam, hogy sokaknak az sem használ.
Nekem talán kicsit jobb tőle. De mindenkép beszélj vele, magadtól ne kezdj el szedni semmit.
És ahol csak tudsz, pihenh meg, ha nem muszály, ne mozogj.
utolsó válaszadónak:
nekem általában ebédutántól van, és valóban nem görcsől nem fáj, de azért baromira kellemetlen :(
lehet tényleg egymásra találtunk :)
boldog babavárást mindenkinek
Nekem is feszül és mostanában még inkább, már szinte fáj! 26 hetes vagyok, szerintem nincs másról szó mint arról ,hogy nő a kis magzatunk. Csinálja a helyet, attól persze egyed a magneB6ot, csak próbállak nygtatni meg magamat si :))) mert nekem meg sokszor olyan mintha szét akarna szakadni a köldököm. Biztos természetes, de néha engem is aggaszt. Nyugi már félúton vagy! ;)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!