Délelőtt a terhességem alatt először lettem olyan rosszul (elszédültem, lesápadtam, leizzadtam), hogy le kellett ülnöm. Ilyen egy terhesség alatt jelentkező szédülés vagy csak azért volt, mert nem reggeliztem?
A nem evesre a terhesseg alatt lettem erzekeny... azota probalok odafigyelni es ezt javaslom neked is ,hogy mindig legyen nalad valami kis csoki vagy keksz es innivalo!Utcan rosszabbul jartal volna.Az ehseget nem mindig erzem,viszont amint elkezdek remegni...mar tudom hogy ez az elojele.Kitaratas es boldog babavarast!
35+1 hetes
Szia! Nekem picit alacsonyabb a vérnyomásom az átlagnál, én leestem az elején egyszer a lépcsőn és kiment a bokám, 2 hétig pihentetnem kellett.
Azóta tudom, mennyire fontos, hogy reggelizzek, ha mást nem is, legalább egy szelet kalácsot vajjal. Nagyon nehéz volt átállni, azelőtt sosem reggeliztem, de most már kénytelen vagyok napi 5x étkezni, mert a gyomromba sem fér, csak pici kaja viszont nem jó, ha a vércukrom leesik, mert éhezem és még a vérnyomásom is lent van.
Amúgy nekem a reggeli kávé után 100/56, nem vész, de a kávé kell, sokat számít. Jó, ha beszerzel kis szőlőcukrot, lehet nálad egy banán és víz, főleg most, hogy jön a nyár. Később jobb lesz.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!