Tavaly volt egy vetélésem, most ismét terhes vagyok. Normális dolog, hogy a terhesség egy apró jele sem mutatkozik nálam, úgy mint hányinger, szédülés, hányás, bizonyos ételektől való undorodás, egyesek megkívánása... stb. ?
Szia,
Minden terhesség más és más, ez nem egyénfüggő.Nekem pl a 10. héttől volt érezhető tünet, elkezdtem reggelete szédülni hányni, és ez megszünt a 12. hétre.Van olyan barátnőm aki észre se veszi a terhességet de a 7. hónapban még hasa sincs mert olyan izmos, hogy nem tudja a baba kinyomni.Nyugodj meg, hiszen ilyenkor nem szabad aggodalmaskodni, de fesd az ördögöt a falra.Az a baba elment, nem is véletlen, aki most benned van egy egészséges kis magzat lessz, és akkor biztosan megmarad.
Üdv 22 hetes kismami
Szia! Én is pont így voltam, mint Te. Három hete vették el a babámat, 9 hetes voltam, leállt a szíve. Nekem sem voltak tüneteim. (hányás, émelygés). Az első terhességemnél rettenetesen rosszul voltam.
Nekem most 3-4 hónapot kell várnom! Szorítok! Minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!