Ha nincs fogadott orvosom?
Szia! Nálunk is a dokik meg is mondják ki mennyiért szüleszt. Kétszer voltam magánrendelésen,amíg megtalálták a babát és megnyugtattak,hogy minden jó. Onanntól kezdev a kötelező uh-ra megyek a kórházba,amit kiválasztottunk,kedves mindenki, ápoló,szülésznő( egy városban lakunk) és az orvosok is, bárki lesz akkor ügyeletes bátran bízom rá magam. Azt a rengeteg pénzt inkább a babára költjük.Én is ismerek olyat akinél a fogadott doki épphogy beesett,vagy volt olyan aki mindig havonta járt hozzá magánrendelésre és többet adott mint kért gondolta így letudja a szülés árát.
Szülés előtt egy héttel lepasszolta,mert ment síelni. Ugrott a sok előre fizetett pénzük.
Mi fizettünk eddig magánrendelésen egyszer 7ezret egyszer 5 ezret. Legközelebb szerintem csak 4 dimenziós baba mozira költünk:)
11 hetes kismama
Én is ezt hallom a környezetemben elég sok kismamatársamtól, hogy lesz fogadott orvosa. Nekem szintén nem. Úgy gondolom, hogy fizetünk elég járulékot az államnak, az orvos pedig kap fizetést a munkájáért.
Majd aki ott lesz, és ha rendesen viselkedik velünk, annak úgyis megköszönjük majd, így döntöttünk a Párommal.
18h2n kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!