Természetes ez vagy valami szövődmény alakulhatott ki?
Figyelt kérdés
Terhességmegszakitásom volt 4 napja...mert már van egy 9 hónapos kislányom...de ez hosszú,nem is ezen van a hangsúly,hanem,hogy azóta fáj az alhasam,nyilall,és ha leülök akkor is szokott fájni.Volt már valakinek ilyen és normális ez egyáltalán abortusz után?Vagy sürgősen keressem fel az orvost?2009. máj. 1. 07:35
1/4 anonim válasza:
szia!
Megírom őszintén , itt amikor olvasgattam a ab. utáni dolgokat; azt írták, hogy még az is természetes, ha 2-3 hétig folyamatosan vérzel. Legalábbis a "tapasztalatok" szerint...Én egy kicsit majrés vagyok, nekem már az se lenne "természetes".Szerintem biztos, ami biztos alapon egy doki nézzen meg , ő meg tud nyugtatni vagy tud segíteni.
2/4 A kérdező kommentje:
Vérzésem csak a műtét után volt egy kicsi,és már azóta egyáltalán nincs,már du-tán mikor hazaengedtek akkor sem volt.
2009. máj. 1. 08:42
3/4 anonim válasza:
Nekem volt missed ab-om sajnos. A doki azt mondta, ha fájdalmam van, rögtön menjek vissza!!! Vérzésem 3 hét után múlt el teljesen, de fájdalmam egyáltalán nem volt. Mindenképpen elmennék az orvoshoz ha fáj.
4/4 anonim válasza:
sziasztok nekem hétfön volt egy abortuszom és csak aznap véreztem és fája a hasam nem tudom hogy ez természetes vagy menjek orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!