Első baba 23 évesen! Eddig szerencsére minden rendben!
Boldog babavárást mindenkinek!
20hkm
2011. okt. 14. 09:18
12/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok 2kg pluszban vagyok! Csak pocira és mellre jön! :)
2011. okt. 14. 09:19
13/19 anonim válasza:
Sziasztok!
Én március 16-ra vagyok kiírva. Egy kilót sem híztam még. A pocakom egy kicsit látszik csak.
Kisfiu lesz, Ádámnak fogják hívni. Én sem vettem még semmit neki. Majd félidő után. Nagyon elven nekem már egy bő hete mozog, nem is kicsit.
33 éves vagyok és nyíregyházán fogok szülni. 18 hetes kismami.
2011. okt. 14. 11:11
14/19 anonim válasza:
Sziaszto,én 31-ére vok kiirva,nekem van már 2 kislányom.Már kb 8 kg-ot hiztam,nem tudom még mi lessz,jövó hétem megyek AFP-re.A pocakom növöget,érzem néha,hogy mocorog.CSodálatos érzés:))
2011. okt. 14. 11:16
15/19 anonim válasza:
Sziasztok,én márc 4-re vagyok kiírva a negyedik babámat várom,ő lesz a harmadik fiam, Dorián lesz a neve.Jól vagyok már minden tünetem elmúlt,kivétel a mellfeszülés,-1 kilónál tartok.A héten kezdtem el baba holmikat vásárolni és be kell valjam nagyon-nagyon élvezem:-)Bár néha az áraktól elájulok pár percre...
20hkm
2011. okt. 14. 11:37
16/19 anonim válasza:
Sziasztok!
Én március 2-re vagyok kiírva, kisfiunk lesz, eddig úgy gondoljuk hogy Máté lesz. 1,5 kg híztam, a hasam meg jó nagy, pedig első baba.
Debrecenben szülök, gyanítom, hogy nem bír majd bent maradni márciusig és februárban kikéreckedik :)
2011. okt. 14. 13:49
17/19 anonim válasza:
Én vagyok aki március 18ra van kiírva. 22 éves vagyok, első baba. Már el kezdtem vásárolgatni. Pár badyt, rugit. Vettem neki törölközőt, ágyneműt. Megvettük a kiságyat, meg a babahordozót. Apránként szeretnénk mindent megvenni. A nagyobbakkal kezdjük, aztán az apraja. Lehet, hogy ilyenkor még nem szokták, de minket ez nem zavar.:D Babakocsiról elképzelésem sincs milyet szeretnék. :S De még ráérek kitalálni. :)
2011. okt. 15. 05:24
18/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok, azt elfelejtettem, hogy a 15.ik hét végén kezdtem el érezni, a 16.-ik héten már biztos voltam benne hogy ő az. Azóta minden nap érzem 1-2szer. :)
2011. okt. 15. 05:26
19/19 anonim válasza:
Április 1-jére vagyok kiírva. Még nem híztam semmit. A pocakom nődögél. :) Már én is érezem a babámat mocorogni, de nem minden nap. :) Nekem a gyomrom nem a legjobb és a melleim is fájnak. Még nem tudjuk fiú e vagy lány, majd csak 3 hét múlva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!