Ki várja március 20. -ra a babáját? Ti pocakosodtok, dolgoztok, hogy vagytok? Én olyan izgatott vagyok, majd kiugrok a bőrömből
Én márc. 15-re, ha szabad egy kicsit szűkíteni a kört. :-)
Nem dolgozom, mert veszélyeztetett vagyok. Én is inkább "izgulok", mert teljesen megzavartak ezzel a genetikai vizsgálatokkal. Én pedig határeset vagyok korban. Emiatt inkább közelít a pokol érzéséhez, amikor szárnyalhatnék. Nem szeretnék amniocentézisre menni. Ez jelenleg kiteszi a mindennapjaimat, mert döntenem kell.
Nekem az egyik uh papíron márc. 19 van, a másikon márc. 21.
Nem dolgozom, gyesen vagyok a lányommal.
Március 17 és 24 közé vagyok kiírva :).
Kezdek gömbölyödni, 54 kilóval indultam, és még mindig annyi vagyok. Melózok még jan. közepéig, ha bírom - tanítónő vagyok.
Én is izgatott vagyok, szerdára bejelentkeztem 4d-s ultrahangra...
Én március 25-re vagyok kiírva. Még indig puffadok ezért eléggé látványos hogy babát várok de már pocakom is van, ki lehet tapintani főleg reggel. Múlt héten voltunk uh-on és annyira jó volt látni a kis drágát :)
Boldog babavárást mindenkinek!
Mindenkinek köszönöm a válaszát! Legszívesebben már én is mennék 4d-re, de igyekszem még várni:)
Nekem semmi pocakom nincs, és egyáltalán nem híztam, sőt kb 8 kg fölösleggel indultam neki és kevesebb vagyok, de minden rendben volt eddig.
Kiváncsi vagyok mikor kezd nőni a pocak.
A puffadás az borzasztó, úgy érzem mintha a terhességem elején a fenekembe pumpáltak volna néhány köbméter levegőt, ami folyamatosan távozni akar:), iszonyú kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!