Ki várja március 20. -ra a babáját? Ti pocakosodtok, dolgoztok, hogy vagytok? Én olyan izgatott vagyok, majd kiugrok a bőrömből
Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 18:05
21/23 anonim válasza:
kérdező: a pároddal se látjátok a pocakod? de gondolom azért a nacik már kezdenek szorítani. kicsit erősebb testalkatú vagy? lehet, hogy azért nem látszik még.
az aggódó kismama vagyok. azóta már jelentkezett többször a Picúr :) úgyhogy nincs gond.
érdekes, hogy a nagy könyvben olyan 18 hétre teszik az első mozgásokat, de sokan akár első babával is hamar megérezzük. talán azért mert van net és tájékozódva tudjuk, hogy mit kell figyelni?
22/23 anonim válasza:
én igaz hogy április 11-ére vagyok kiírva most 14 hetes terhes vagyok pocakom is van meg már mocorog egy kicsit.
23/23 A kérdező kommentje:
11:51-re válaszom. tegnap este megint megnéztük, de nincs pocak. Igen, kb 8 kg fölösléeggel indultam, ebből ment is le a fele. Anyu amikor terhes volt velem még 6 hónapoan is letagadhatta volna a képei alapján, lehet nálunk is ez lesz, csak olyan fura.
Egyedüli változás amit észlelek, hogy szélesebb a csipőm.
2010. okt. 12. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!