Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS tegnap ota nagyon erös...

SOS tegnap ota nagyon erös alhasi görcsöm van nap közben kicsit enyhült de most megint nagyon fáj 17hetes vagyok mitöl van ez? Bajt jelent?

Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 20:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Komáromban van csak áprilisban leváltottam erre az orvosra az akkori orvosomat de ma ugy vettem észre hogy ez se külömb komáromba csak akkor mehetek a ott van fogadott dokim de ott meg hogy januárban meghalt az a kismama biztos halottál róla hiradó tények foglalkozott vele meg ha eljutok a szülésig és esetleg bármi baj van a babával nincs ujszülött részleg és átt szálitanak ugyanugy tatabányára...kiváncsi leszek mi lesz holnap
2011. okt. 13. 17:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Sajnálatos, hogy ilyen az egészségügy!Egyébként a magnézium segít, meg javasolnám még a citromfű teát, mert amellett, hogy nem gyógyszer(mellékhatások nélkül) segít ellazulni és a gyomrod sem fog fájni!Olvass utána, rengeteg jó tulajdonsággal bír ez a gyógynövény!
2011. okt. 18. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!