Baj lehet az, ha a 12. heti UH-on a hólyagtelítődés nem látszódik?
És még ennyit hozzá füznék internetröl másolom be:
12. hét:
Magzat: Hossza 80 mm, súlya 15 gramm
Az agya intenzíven tovább fejlődött. Szervezete már tud vizeletet kiválasztani, melyet a magzatvízbe ürít. Ultrahang vizsgálaton ez már látható és az is,hogy mozgatja a végtagjait. A szeme még csukva marad egy ideig, míg a retina teljesen kifejlődik.
6.válaszoló vagyok.
Annak a kedves butácska válaszolónak üzenem aki mindenkit "letizennyolcévesezett", hogy 30 éves vagyok és a második gyerekemet várom. Inkább maradj csendben és ne nevettesd ki magad ha ennyire nem tudod mi újság van! Szerinted egy terhességi ultrahangon az anyuka húgyhólyagját nézegetik, hogy vajon anyukának kell-e pisilni vagy nem pisilni?? :) Nekem van egy szonográfus rokonom és Ő is jót virult ezen. Köszi, hogy felvidítottál. :O 12 hetesen már réges régen van húgyhólyagja a babának, azt nézik természetesen mert abból ki lehet szúrni, hogy működik-e a vese pl. Nekem a 12hetes genetikai uh-n mindkét gyerekem nemét is megmondták (pedig az egyik lány a másik fiú) mert már azt is látni lehet.
Sziasztok!
A baba hólyagját nézik, a mamáét minek is néznék, a 12.hetes első genetikai uh-on??? :-)))))
Nálunk a doktornő mutatta is, hogy ott a teli hólyagja a picinek. :)
Szia!
Semmi baj,az jó jel, ha űriti!!!! Minden rendben. :-)
Nálunk sem volt baj azzal,amikor teli volt, valószínű utána pisilt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!