Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy elôtej? 29 hetes...

Lehet hogy elôtej? 29 hetes ksm (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Kb 1 honapja eszrevettem h a mellbimbomon sargas barnas apro pici dudorok vannak.Olyan mintha ki lenne repedezve es sebes lenne.De mitol?aztan tegnap nezegettem,piszkaltam es konnyeden lepotyogott a sargas barna vmi.altta nem verzett,nem fajt.jol bekentem hatha fellazitja a tobbit is.hat ugy is lett,konnyen letudom kapargalni de azert felek is nehogy sebeket kaparjak le.Lehet hogy elotej csak raszaradt?De hogy hogy furdesnel nem ázik le?csak megpuhul de nem jon le magatol.Milehet ez?
2011. okt. 12. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Azokat ne piszkáld és főleg ne szedd le! Az előtej a melledben van, és nyomás hatására jön ki egy kicsi. Ezek a mell alakulása miatt vannak.
2011. okt. 12. 11:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Basszus én lecsipegettem eleg sokat.Remelem nem lesz baj.Tovabbi valaszokat varom.Neked pedig koszonom a jo tanacsot
2011. okt. 12. 12:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Tényleg ne piszkáld, de amúgy amit írtál normális. Egyrészt jelentkezhet az előtej bármikor a terhesség alatt, másrészt a melled is átalakul, készülődik, és bár furcsán hangzik, de néha elhagy egy-egy bőrdarabot a mellbimbó! Ez a teljesen normális kategóriába tartozik, a bőröd felpuhul, majd megkeményedik és le is válhat. Viszont ne kapargasd, ne tépkedd!
2011. okt. 12. 12:07
 4/4 A kérdező kommentje:
koszi szepen
2011. okt. 12. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!