38 hetes vagyok, a baba még mindig faros, esélyek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy elméletben még bármikor befordulhat, de szeretnék tisztán látni hogy erre a valóságban mennyi esélyem van még?
2011. okt. 12. 09:13
1/8 anonim válasza:
Erre csak a saját példámat tudom mondani
38+2 nél fordult be a kislányom de 2500 gr volt születéskor tehát kicsi baba volt.
Ő megtudott fordulni volt hely . egyéni , de ált a 36 .hétig szoktak befordulni.
2011. okt. 12. 09:20
2/8 anonim válasza:
Már nincs sok esély rá, de hát ki tudja, a babák sok mindenre képesek.
A családunkban elég gyakori volt a faros baba és a legtöbb nem fordult át fejvégűbe. Lányom is sokáig volt faros, de ő 35 hetesen meggondolta végül magát, a többi baba (4) nem fordult át.
2011. okt. 12. 09:23
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. okt. 12. 09:29
4/8 anonim válasza:
Az én kisfiam 38 hetes ultrahangon, még faros volt de aztán valakmikor megfordult, de mivel későn fofrdult meg, nem volt elég lent és nem tudott rendesen beilleszkedni, ezért aztán elég sokat kellett nyomni, hogy úgymond lejebb jöjjön, de azért szerencsére sikerült természetes úton megszülni, 3270 grammal.
2011. okt. 12. 09:31
5/8 anonim válasza:
Esélyeid:
99% arra, hogy császáros leszel, feltéve, hogy első baba
Nekem mindkét gyermekem faros volt, és az orvosom mondta azt 68 hetesen, hogy ilyenkor már szinte semmi esély arra, hogy beforduljon a baba. Nekem mindkét gyermekem közelebb volt a 4 kilóhoz, mint a 3,5-hez, és hosszúak is voltak.
2011. okt. 12. 09:34
6/8 anonim válasza:
Nem 68, hanem 38 hetesen mondta a dokim. :)))
2011. okt. 12. 09:35
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. okt. 12. 09:36
8/8 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben járok én is! 38 hetes vagyok és faros a lányom! 32 hetesen vették észre, de azóta mondogatták, hogy nem valószínű, hogy változik a helyzet! Jövőhét kedden lesz az időzített császárom, és mivel elég nagy a baba, már nem hiszem, hogy megfordul! Szerintem készülj fel Te is a császárra, nehogy meglepetésként érjen! Sok szerencsét!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!