28 hetesen 1300 g-os baba jónak számít? Félek, hogy koraszülött lesz, mert megrövidült méhszájam 16 mm-re, vagyis c1000-es. Szültetek ennyi időre? Esélyek?
Szerintem jónak számít, a lányom 27 hetesen volt 740gr és 31 hetesen volt 1300gr. Legalábbis ennyire becsülték.
Esélyeket nem tudok sajna.
Dokid mit mondott?
Pihenj sokat, ne emelj, és NE AGGÓDJ!!! Nem jön előbb, legalábbis nem ennyivel, ha nem is várja meg a végét.
Minden jót!
10 hetes baba és 10 hetes pocaklakó anyukája
Nagyon jó a súlya, és ezzel a méhszájjal, ha szépen vigyázol magadra, simán végigviszed a terhességet, ne félj!
Pihenj sokat, ne emelj, stb, biztos tudod...:-)
Minden rendben lesz!
Kitartás!
az a baj hogy 3-4 hét alatt rövidült meg ennyire,két hete még 26 mm volt és akkor is feküdtem végig....
ma már csak 16 volt,ráadásul sokat keményedek is az se jó ilyenkor...félek eléggé
Orvos nem javasolta a kórházat, magnézium infúzióval? Nekem hasonló volt és egy hétig voltam visszatartáson kórházban.
40. héten indították. én is végig feküdtem.
Off: egyik válaszoló írta: 10 hetes baba és 10 hetes pocaklakó anyukája.
Ez most komoly?????
Meg sem született a baba, máris terhes lett??? Jesszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!