Clostival milyenek az esélyek? össze fog jönni a baba? Tapasztalatokat várok!
Szia !
Én 2 kúrát csináltam végig és sikeres lett. Megfogant rögtön a kisfiam. Igaz én használtam hozzá törpemikroszkópot, és figyeltem mikor volt peteérés. És tuti lett a dolog.
Sok sikert neked .
Valamilyen más kiegészítő infó is kell a ciklusodról, hogy lásd mikor volt peteérésed és mikor voltatok együtt a pároddal. Vagy ha nem szeretnél pl. hőgőrbét vezetni, akkor azt tudom mondani, hogy a ciklusod 12. napjától a 18. ig minden nap 1 sex. Nekem legalábbis ezt mondta a dokim. De a hőgőrbe az nem ártana....
ja, és a 2. hónapban sikerült a baba a clostyval, de én vezettem hőgőrbét és csináltam ovutesztet is mellette.
Én két kúrából, mind a két alkalommal teherbe estem az első hónapban. Sajnos az első baba elment, de a "második" már 8 hónapos csibészke. Én uh-ra jártam cikluskövetésre, hogy tudjuk, mikor van peteérés és kaptam tüszőrepesztő szurikat is.
Sok sikert!
Nekem eddig 2 hónap sikertelen Clostyval... Ebben a hónapban újítok, ovuteszttel próbálkozunk.
Drukk neked, pozitív gondolkodás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!