Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hallgassak anyósra vagy ne?

Hallgassak anyósra vagy ne?

Figyelt kérdés

Most várjuk az első babánkat, 26hetes vagyok. Anyós folyton mondogatja, hogy nem hogy pelenkákat vennénk, mert nagyon sok kell belőle. Én ezt nagyon jól tudom, de nem szeretnék sokat beraktározni előre, mert nem tudhatom, hogy melyik lesz rá jó. Pl, lehet, hogy kicsi lesz rá a newborn méret, kifolyik a Pampersből, ilyenekre gondolok. Amikor ezt elmondtam anyósnak azt mondta, hogy mit gondolok én, hogy nem lesz rá jó a newborn méret. 2-5kg-ig van a pelus ugye és mondta, hogy ha szülök egy 4kilós gyereket még arra is jó lesz ez a méret, meg hogy még talán egy 6kilós gyerekre is! Nem álltam le vele veszekedni, mert nekem nincs tapasztalatom e téren, de nem hinném, hogy a newborn méret jó egy 6kilós gyerekre.....

Januárba szülök és úgy gondoltam, hogy majd december környékén veszek egy-egy csomag pelust az 1es és a 2es méretből. Ezek szerint rosszul gondolkodom? Tényleg csak a legkisebb méretből vegyek?

2011. okt. 11. 15:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiam 4 kilóval született és a két csomag Newborn pelenkából az egyiket elajándékoztuk, mert kinőtte. A kislányommal is hamar átálltunk a kettes méretre. Most 2,5 hónaposan meg már hármast hord, mert bár csak 5,3 kiló, de olyan combos, hogy a kisebb szorítja.
2011. okt. 11. 18:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

nekunk a newborn egy hetig volt jo, utana elajandekoztam :D

ne tarazz be pelusbol szerintem

2011. okt. 11. 18:28
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se raktározz be sok pelust, sőt kisebb kiszerelést vásárol belőle mert lehet nem lesz megfelelő az a fajta pelus...
2011. okt. 11. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!