Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért viselkedik így a párom?...

Miért viselkedik így a párom? Húsvétkor műtöttek, mert elhalt a babám a 8.héten! Nehéz ez az időszak és próbálom magam összeszedni! De a műtét óta,mintha a párom is megváltozott volna.

Figyelt kérdés
Nem foglakozik velem annyit,mint előtte.Többször hagy magamra itthon!Aztán tegnap,volt egy nagy vitánk,mert én csak annyit kértem tőle,hogy ne menjen el egy koncertre,legyen velem itthon,mert szükségem van rá!Azzal jött,hogy elszigetelem a barátaitól,ami nem igaz,mert eddig is oda ment ahova akart!De két hete mütöttek,és amik érzések vannak bennem,azt mással nem tudom megosztani,csak vele,hisz kettönkkel történt!Hiába vannak barátok,család,ez mással nem megy!Én csak azt szeretném,ha most lenne velem,és ez nem azt jelenti,hogy depizni,kell,hanem együtt elmenni kirándulni,sétálni,kikapcsolodni!Mert most itt vagyok kapcsolatban,de mégis egyedül!Mit csináljak,ő miért viselkedik így?Hisz eddig olyan nagy szerelem volt!
2009. ápr. 30. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon sajnálom, hogy így alakult a helyzet! Szerintem nem tud még mit kezdeni a párod a helyzettel. Lehet, hogy még nem tud beszélni a dolgoról, és ezért tereli el a figyelmét a haverjaival. Neked, meg pesrze, hogy nehéz, mert szeretnéd megebszélni vele a dolgot, csak talán neki még kell egy kis idő.
2009. ápr. 30. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez most is nagy szerelem,csak a férfiak másképp dolgozzák fel a tragédiákat.Biztosan őt is emészti a dolog és nem akar róla beszélni,valószínűleg úgy érzi,ha veled van,akkor folyton erre gondol és nem tud szabadulni a lelki tehertől.A haverok meg elterelik a gondolatait.Próbáljd türelmes lenni és amikor együtt vagytok,nem beszélni a történtekről,ne érezze úgy,hogy ha veled van,akkor csak ez a téma.Nincs barátnőd,akivel ki tudnád beszélni a fájdalmadat?Vagy anyukáddal esetleg?Én is veszítettem el babát pár éve,én sem tudtam a párommal erről beszélni,mert munkaterápiába menekült és sosem volt otthon.A dokimhoz jártam kínomban minden héten és neki sírdogáltam,tök rendes volt.Nekem sem volt akkor kivel beszélnem róla.
2009. ápr. 30. 11:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert elvesztette ő is a gyerekét, és mikor rád néz látja a fájdalmad, és eszébe jut, hogy nincs ott benned az a kis picur, és neki is nagyon fáj.

A pasik ilyenkor tűnnek a legérzéketlenebbnek, pusztán azért mert pasik, és elfelejtik megmutatni "nekem is fáj"

Neki is fel kell tudni dolgozni, azt ami történt. Saját hibájának élheti meg ő is.

Neki is idő kell. Neked is.

Sajnálom, ami veletek történt, kitartást.

(volt vetélésem, abom ugyan attól a férfitól, mind a kétszer okolta visszamenőleg magát, a vetélésnél, mert nem vigyázott ránk, az ab után, hogy rám erőltette, és nem vigyázott előbb, és vádolta magát, ő a másik véglet volt, mellettem zokogott, hogy mekkora f**** is volt)

Még egyszer sajnálom, és kitartást Neked.

2009. ápr. 30. 11:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy irtatok!Tudom,hogy neki se könnyű,mert nagyon várta a picit!A családdal,meg a barátokkal nem tudom ezt megbeszélni,nem azért mert nem hallgatnának meg,hanem mert képtelen vagyok erről nekik beszélni!A páromra lenne szükségem,nagyon szeretem!Anno még ő mondta,hogy mindent együtt csinálunk,eggyütt oldjuk meg a problémákat,dolgokat!És ez a helyzet,most nagyon rossz!Nem akarom elveszíteni se!
2009. ápr. 30. 11:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Remélem,hogy azért talán,sikerül neki is megynyilni,és beszélni a dolgokról!És,hogy ez az egész magamra hagyása,csak egy átmeneti dolog!Nagyon félek,attól,hogy még őt is elveszítem!
2009. ápr. 30. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem fogod Őt elveszíteni!!! Ne is gondolj ilyenre. Ameddig Te otthon, addig Ő a barátainál keresi a vigaszt a gyászra.Mikor Rád néz szomorúnak lát, ettől mégjobban fáj neki a dolog. Tudom úgy érzed, hogy melletted kellene lennie, mert Veled történt mindez és Neked kell a támogatás, de ne ítéld el Őt azért, mert nem képes erre! Nehéz lehet így, mert máshoz nem fordulhatsz, de lehet jót tenne Neked is, ha ajtót nyitnál a világra és szépen fokozatosan újra "beépülnél" a hétköznapokba. Nem azt mondom, hogy erőltesd az egészet, de otthon, egymagadban sokkal nehezebb lesz feldolgozni ezt.

Meglátod szép lassan eljön az az idő is, mikor a párod is meg fog tudni nyílni előtted és beszélgetni tudtok a dolgokról. Addig is hagyd Őt gyászolni és szedd össze minden erődet az újrakezdéshez!

Drukkolok Nektek!

Minden jót!

2009. ápr. 30. 14:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Igyekszem!Szeretem Őt,és bármit megtennék érte!
2009. ápr. 30. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!