Műtét altatásban szoptatós időszak alatt? Akinek volt, hogyan oldotta meg, hogy ne kelljen elapasztani?
nekem nem volt, de úgy gondolom, hogy ha tartalékolsz előre lefagyasztott tejet, amit oda tudtok adni a babának amíg ki nem ürül az altató a szervezetedből, addig nincs gond
a kiürülés alatt pedig ki kell önteni a lefejt tejet
vagy miért félsz, hogy el kell apasztani a tejet? hosszabb gyógyszeres kezelést is igényel a műtét utáni gyógyulás?
Nekem 4 hós volt a kisfiam amikor műtöttek epekő miatt.kb 1 órás volt a műtét és az altatóorvos azt mondta hogy 24 óra kell hogy az altatószer kiürüljön a szervezetemből. Műtét előtt lefejtem a tejet a kórházban és műtét után is fejtem.
A gyerkőc az otthon eltett anyatejet falatozta addig.Én is meg voltam ijedve hogy mi lesz vele mert addig mindig ciciből evett és nem fogadta el a cumisüveget sem,de mikor élesbe ment a dolog már nem volt semmi gond.Műtét után is fejd le amikor úgy érzed hogy már sok van ,persze azt ki kell önteni.Ilyen "kis" műtét miatt nem szabad elapasztani.Én ráadásul még visszakerültem 5 napra és akkor is fejtem ,még éjszaka is.Most 7 hós a pici 9 kilós kisfiam és van még tejcsim is.Úgyhogy fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!