Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ultrahangon kissebbet mértek...

Ultrahangon kissebbet mértek a pocak átlagánál 33hetesen. Baj lehet?

Figyelt kérdés
Amugy minden rendben vele,szépen hizik a méretek is jók.csak a poci kissebb..
2009. ápr. 30. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy lehet baj, nyugi. Amúgy meg szóltak volna.
2009. ápr. 30. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nyugodj meg, nincsen baj. Ha a baba méretei jók akkor nem lehet gond. Egyébként meg az Uh csak egy gép és nem kell szent írásnak venni, amit kiír. Sok tévedésről lehet hallani és a családban is előfordult már nem egy fals uh diagnosztika.

A pocak mérete pedig alapvetően attól függ, hogy hol tapadt meg a lepény, és alkati kérdés is. Egy magas vagy/és molettebb nőnek általában kisebb hasa van (mármint ami kintről látszik), egy alacsony és vékony nőnek pedig nagyobb. Én 180 cm magas vagyok és 30 hetesen szinte még semmi hasam nem volt, épp csak oldalról látszódott egy kis dudor. El se akarták sokan hinni, hogy egyáltalán terhes vagyok, pláne, hogy már 7 hónapos. Aztán az utolsó másfél hónapban látványosan beindult a pocaknövekedés. De a baba méretei végig jók voltak, sőt elég nagy baba volt végig és végül 54 cm és 3870 grammal született a kisfiam.

2009. ápr. 30. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Én úgy értelmezem a kérdést hogy a baba pocak-mérete kisebb az átlagnál. Ha baj lenne, szóltak volna. Nálunk 2 hetes difik is voltak egyes méretek között, mégis arányosan nagynak mondta a doki és a védőnő is, és hogy minden OK.

A mama pocakjával értelmesen nem foglalkozhatnak ha belül minden OK.

2009. ápr. 30. 10:42
 4/5 vav22 ***** válasza:
Én meg amiatt aggódtam,hogy túl hamar nőtt a pocim. Én örültem volna, ha lassabban nőtt volna és tovább tudtam volna mondjuk korizni meg ilyenek, szóval 20 hetesen már a cipőmet is alig tudtam bekötni. Aztán olvastam, hogy állítólag azok a nők akiknek a medencéjük szélesebb azok a kicsit lentebb a medencéjükbe hordják inkább a babát és később látszik a pocak, míg a keskenyebb csípőjüek (mint én fáj is a szeméremcsontom már egy ideje, mert tágul...) fentebb inkább fentebb hordják. Gondolom itt centikről van szó, de az is sokat számít. Boldog babavárást! 24+3 hetes kismami :-)
2009. ápr. 30. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Bizti nincs semmi baj a babáddal ,de leírom az én ilyen esetemet.Nekem is a 32. héttől egyfolytában kisebbnek mondták a dokik a babámat,így a 36. héttől be kellett feküdnöm a korházba mert féltek,hogy a méhlepény elöregedett és nem táplálja rendessen a babát ezért kisebb.A 38. hétre mondtak 35 hetet.A 39. héten megszületett az egészséges 3100 gr-os,51 cm-es kisfiam.Az elsőleg mondott kiírás után 1 nappal.Ennyit arrol,hogy kisebbnek látták a babát.Csak ránk hozták a frászt!
2009. ápr. 30. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!