Merjek elmenni kb 15 hetesen és egy 2 éves gyerekkel 1200 km-es autóútra nyaralni?
Persze a férjem is jönne. Németországba mennénk, a Fekete erdőbe egy ismerősünkhöz, csak nem ott laknánk, hanem a szomszédban vennénk ki szobát. Még csk 5 hetes vagyok, de ha nem lesz semmi gond, akkor úgy gondoltam a 14-15. hét lenne a legalkalmasabb. Nem túráznánk sokat, inkább csak élveznénk a friss levegőt. Már voltunk 2x és az út elég hosszú, ettől félek a legjobban.
Valaki tett már meg ilyen hosszú utat terhesen és/ vagy egy 2 éves gyerkőccel?
Szia! Én 10 hetesen utaztam Görögországba busszal, utána 16 hetesen voltunk nászúton repülővel Teneriffe-n, ahol 2 egész napos sziget-túrát tettünk kocsival (több 100 km). Szerencsére nem történt semmi baj egyik úton sem. Az autós utazással még az is jó, hogy akkor álltok meg amikor akarsz, kinyújtóztathatod magad bármikor, az ülést tudod állítani, stb... Úgyhogy szerintem nyugodtan nekivághatsz az útnak, az a fontos, hogy a kiskönyved mindig nálad legyen és az Európai Egészségkártyát is váltsd ki és vidd magaddal, mert ha bármi történik, orvoshoz kell menni vagy valami, akkor ezek fontosak.
Egyébként nyárra mi is tervezünk egy horvátországi nyaralást, Én most vagyok 17 hetes terhes, a kisfiam pedig 14 hónapos.
Köszi szépen a válaszokat! megnyugtattatok. Először mi is Horvátra gondoltunk, de ott előre kéne befizetni az utat és addig még bármi közbe jöhet és ugrott a pénzünk. Itt meg az a jó, hogy levélben megírjuk az időpontot, aztán majd a nyaralás végén fizetünk a "házinéninek". (Remélem él még szegényke!)
Jó babavárást és nyaralást mindenkinek!
Szia!
szerintem nyugodtan elmehetsz, ha rosszul vagy, elfáradtok, megálltok. Úgy tervezzétek, hogy időben ne legyetek "kicentizve"! Jó pihit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!