Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van ha elmegy a magzatviz?...

Mi van ha elmegy a magzatviz? Irany a korhaz? Ha nincsennek fajasok beinditjak a szulest vagy varnak par orat 1 napot hogy beinduljon? Hogy szokott lenni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 00:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmegy a magzatvíz,akkor be kell menni a kórházba.Nem kell hanyatt homlok rohanni,de akár éjjel,akár nappal van,menni kell.Nem mindenkinek indulnak be a fájásai rögtön,de úgy tudom,hogy ha 24 órán belül nem indul meg magától,akkor indítanak,mert a fertőzésveszély miatt nem lehet tovább várni.Nekem a legelső terhességemnél volt úgy,hogy éjjel elment a vizem,pont aznap,amikrra ki voltam írva,bementünk a kórházba.Mivel nem voltak fájások,lefektettek aludni.Reggel viszont indítottak,nem vártak tovább és délután 2 körül lett meg a fiam.
2009. ápr. 30. 06:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Ha elmegy a magzatvíz, akkor mindenképp irány a kórház. Ha nem indulnak a fájások, nincsenek összehúzódások akkor 6-8 óra elteltével általában császároznak. Ugyanis nő a fertőzésveszély, könnyen belázasodhatsz és ez Rád és a babára is káros. Általában vesznek vért is 1-2 óra elteltével és megnézik emelkedik-e a fehérvérsejtszám. Ha igen, akkor császár.

Ha csak szivárog a magzatvíz folyamatosan, és 6 órán belül beindulnak a fájások, akkor szülhetsz természetes módon is.

2009. ápr. 30. 09:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem délelött folyott el a magzatvízem-irány a kórház.Fájásaim nem voltak,így kaptam egy ágyat.Azt mondták,hogy ha 24 órán belül nem indul meg,akkor meginditják-császárról szó se volt.

Azért lényeg,hogy akkor bemenj,mert nagyobb a fertözés veszély.Nekem meg se kellett inditani,kb. 7 óra múlva kezdödtek a fájások!Könnyű szülést!

2009. ápr. 30. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!