Mi van ha elmegy a magzatviz? Irany a korhaz? Ha nincsennek fajasok beinditjak a szulest vagy varnak par orat 1 napot hogy beinduljon? Hogy szokott lenni?
Szia! Ha elmegy a magzatvíz, akkor mindenképp irány a kórház. Ha nem indulnak a fájások, nincsenek összehúzódások akkor 6-8 óra elteltével általában császároznak. Ugyanis nő a fertőzésveszély, könnyen belázasodhatsz és ez Rád és a babára is káros. Általában vesznek vért is 1-2 óra elteltével és megnézik emelkedik-e a fehérvérsejtszám. Ha igen, akkor császár.
Ha csak szivárog a magzatvíz folyamatosan, és 6 órán belül beindulnak a fájások, akkor szülhetsz természetes módon is.
Szia!Nekem délelött folyott el a magzatvízem-irány a kórház.Fájásaim nem voltak,így kaptam egy ágyat.Azt mondták,hogy ha 24 órán belül nem indul meg,akkor meginditják-császárról szó se volt.
Azért lényeg,hogy akkor bemenj,mert nagyobb a fertözés veszély.Nekem meg se kellett inditani,kb. 7 óra múlva kezdödtek a fájások!Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!