19 hetesen pocakkeményedés? (többi lent)
7.-én repültem ki a férjemhez Olaszországba! És estére bekeményedett a pocakom. És ez még ma is tart tehát kb másfél napja! Ez semmiféle fájdalommal nem jár csak háton fekve teljesen érzem a méhem formáját! És csak akkor érzek feszülést az alhasamban ha sétáltam kicsit többet vagy itthoni teendőimet végeztem! A kicsi szépen mocorog egész nap érzem nem folyamatosan de érzem!
Az orvosom szerint annyira vékony a hasfalam hogy a növekvő méhemet már ennyire lehet érezni. 173cm vagyok és 61kg. Szeretném tudni hogy van e aggódásra okom!?
3X1 MagneB6-ot szedek.
Köszönöm előre is!
23éves 19 hetes kismami!
Ennel tobb magneziumot is szedhetsz. Az, h ki tudod tapintani a mehedet meg oke, de h kemenyedest is erzel, ami fizikai megterheles hatasar jon az nem a legjobb. Nem azt jelenti, h mostantol ne setalj, hanem iktass be szuneteket, pihenj meg hazimunka kozben is.
Minden esetre nem kell idegeskedni miatta, csak vegyel be meg egy magneziumot, mikor erzed es pihenj sokat.
Az igazság az hogy fizikai hatásra nem keményedik be jobban és nem is lesz fájdalmasabb. Csak egy picit feszesebbnek érzem de nem jár fájdalommal.
Szóval lehet alapból ilyen keményebb (nem kőkemény). Lehet most emelkedett ki a medencémből ezért érzem.
Most kezdett jobban kerekedni a pocakom.
Lehet emelek a magnéziumon.
Köszönöm a gyors választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!