Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apró reccsenő hangok a pociból?

Apró reccsenő hangok a pociból?

Figyelt kérdés
36 hetes vagyok, és pár napja figyeltem fel rá, hogy amikor a babám veszettül bepörög, kézzel-lábbal egyszerre dolgozik, apró reccsenésszerű hangok jönnek a hasamból. Olyan, mint amikor az ember megtekeri mondjuk a bokáját, és ugrik az izület. Mitől lehet? Remélem nem lesz baja!
2009. ápr. 29. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 29. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is tettem fel egy ilyen kérdést pár hete:) A dokimnak mondtam, elkerekedett a szeme, és csak mosolygott, ő még ilyet nem is hallott. Pedig elég durva hangja van, egy darabig csak nekem tűnt fel, de már apuka, sőt szüleim is hallották. Azt mondta a doki, amíg nem görcsölök, addig nem kell aggódnom:)))

Szóval ne izgulj, nem vagy egyedül, és nincs semmi baj a babucival:)

További boldog Pocakosodást és könnyű szülést!

34+5 heteske

2009. ápr. 29. 18:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezt én is olvastam, de valójában nem derül ki belőle, hogy mi is ez. A hozzászólók is csak találgattak.
2009. ápr. 29. 18:52
 4/4 A kérdező kommentje:

2.-nak: köszi a választ. Igazából nem aggódok, mert hát csak nem töri össze magát bennem :))

Csak piszkosul érdekelne.

2009. ápr. 29. 18:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!