Hogyan tudom megelőzni, hogy ne kapjam el az influenzát?
Figyelt kérdés
23 hetes kismama vagyok ,és a családom egy nagyon erős influenza vírust szedett össze.Először anyósom (2 hete)lett beteg,de nem ment el az orvoshoz,inkább makacskodott,de mostmár apósom is olyan beteg lett,hogy kórházba kell feküdnie.A sógorom,és a párom ma reggelre lettek betegek,de én még egyáltalán nem érzek semmit,lehet,hogy megúszom?Nagyon féltem a kisbabámat,hogy valami baja lesz...Az a legnagyobb baj,hogy 39,8 fokos lázzal jár ez a betegség,és az nekem most nagyon nem lenne jó.Mit tudok teeni,hogy ne legyek(legyünk)betegek?2008. márc. 14. 16:01
1/4 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem,hogy elevitet,magne b6-ot,és c- vitamint szedek minden nap.
2008. márc. 14. 16:02
2/4 anonim válasza:
a c vitamin jó a megelözésre még mellete sok gyümölcsöt ami nagy c vit tartalmú mondjuk kiwi és ha van rá lehetöséged költöz át másik szobába amig meggyógyulnak biztos megértik a pároddal most hanyagold a puszikat a sexet ne igyál egy pohárból vele stb és igy lehet hogy meguszod szoritok neked és jobbulást a családnak
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm...
2008. márc. 14. 19:06
4/4 anonim válasza:
Én is nagíjából ennyit tudnék mondani.Sok c vitamin(én cetebét szedek).Próbáld azért valamennyire elkerülni a beteg családtagokat(szerintem meg fogják érteni)ha 1 légtérben vagytok,sokat szellőztess.Amiket mindnyájan megfogtok(pl távkapcsoló,kilincsek,csapok stb)azokat sűrűn töröld át fertőtlenítővel.És jó sűrűn moss kezet,főleg ha a szádhoz veszel bármit,előtte mindig alapos kézmosás..A pároddal kapcs:ha van rá mód aludjatok külön,legalább amíg lemegy a láza.a testi kontaktust meg kerüld.Legalábbis nekem ezekkel a módszerekkel sikerült megúsznom az influenzát,nekem is a férjem és a kisfiam is nagyon betegek voltak.Én nem:) Kicsit rossz érzés így "különcködni"de én is csak arra gondoltam akkor,hogy most a legkissebb a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!