Ki hogy tervezi (és miért), egy szobában fog aludni veletek az újszülött babátok vagy már a kezdetektől külön szobában?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 14:18
1/11 anonim válasza:
Mindenképpen egy szobába. legalább 6 hónapos koráig. én félteném, hogy külön legyen. és szerintem kell még az elején, hogy érezze az anya közelségét.
2/11 anonim válasza:
Mi úgy terveztük (azaz én) hogy egy szobában lesz velünk. Aztán nem bírt senki se aludni a másiktól (ő se tőlünk) és mivel nagyon ki voltam már készülve a kialvatlanságtól, ezért 2 hónaposan különköltöztettük:) Onnantól ő is jobban aludt mi meg nagyságrendekkel jobban.
Azóta örülök neki h igy alakult, mert imádja a kiságyát sosincs vele baja, a kis szobáját is szereti:)
3/11 anonim válasza:
Csak én alszok majd vele egy szobában, és szépen lassan, ahogy egyre kevesebbet kel fel éjjel úgy vándorlok vissza a párom mellé aludni.
4/11 anonim válasza:
mi úgy csináltuk, ahogy elterveztük, és mondhatom bátran, h nálunk bevált. egy szobában aludtunk a gyerekkel 7 hónapos koráig. de nem egy ágyban! külön ágya volt, még csak nem is a mi ágyunk mellé tolva. ritkán aludt velünk kisbaba korában is, mindig igyekeztünk a saját ágyában altatni, nehogy később megbánjuk, de persze volt, h nálunk kötött ki. szvsz, ha van légzésfigyelőd (nekünk volt), akkor bátran alhat a saját ágyában (másfél éves koráig használtuk kb.).
5/11 anonim válasza:
Mi egy szobában leszünk,de ennek az is az oka,hogy kicsi nagyon a lakás,ugyhogy nem tudunk neki külön szobát kialakitani. :( Már elöre aggódom,hogy mi lesz,ha nagyobb lesz...remélem addigra helyre jön ez a hülye világ. :(
6/11 anonim válasza:
30 hetes vagyok és úgy tervezzük, hogy a saját szobájában lesz velem pár hétig. Aztán mikor egyedül merem hagyni légzésfigyelővel, akkor külön. 2m-re van a hálószobánk, tehát nagyon messzire nem kell őt vinnem majd.
7/11 anonim válasza:
Szia.Biztos hogy egy szobában, mivel egyenlőre hely sem lenne másképp.Amúgy én ha lenne lehetőség, akkor legkésőbb egy éves kora után biztos külön szobában altatnám, de erre helyhiány miatt nincs lehetőség.
8/11 anonim válasza:
Nálunk sajnos a lakás másik végében van a gyerekszoba, így az elején még velünk lesz.
9/11 fotucsok válasza:
Szia, mi 36 hetesek vagyunk, és úgy tervezzük (rendeztük be szobát is), hogy külön alszik a saját kis szobájában és ágyikójában. Sajnos a hálóban már nem férne el egy kiságy, így lehetőség sincs más. Ha mégis igényli, gondolom én átjövök majd hozzá, bár mivel a két szoba ajtaja 1 lépésre van, mindent hallani fogok, amit mellette. remélem. Minden jót nektek!
10/11 anonim válasza:
Szia! Mi külön szobában alszunk a kezdet-kezdetétől, de az első 5 hétben én is vele aludtam egy szobában, így legalább a párom is kialhatta magát (6 hétig egyébként is no sex), aztán már egyedül mertem hagyni és visszaköltöztem a saját szobánkba. Nekünk nem volt légzésfigyelőnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!