Honnan lehet tudni, hogy hogyan fekszik a babám? Lehet ezt érezni, vagy csak az ultrahangon látható?
Figyelt kérdés
28 hetes vagyok, a legutóbbi ultrahangon (20 hetesen) fejvégű volt, de azt mondják hogy ilyen korban még nagyon sokszor "bukfenceznek".2009. ápr. 29. 12:33
1/3 anonim válasza:
Nekem sokszor fordult a terhesség alatt. A 36. héten medencevégű volt, ami sejtettem is. Onnan gondoltam, hogy leginkább alul éreztem rugdosásokat és felül volt néha látható és érezhető a feje.
A 38. héten megfordult.
2/3 anonim válasza:
Nekem amikor a 30-ik heti UH-on voltam még medencevégű volt, és alul rugdosott, aznap éjjel alig aludtam, annyit ficánkolt, és arra ébredtem, hogy fönt rugdos a gyomromnál. Utána így is maradt, de hallottam már olyat is, hogy valakinek a 36-ik héten is forgolódott!
3/3 anonim válasza:
szia!
Nem akarok butaságot írni , de én "megéreztem" (elég sokat figyelem a mozgásait).
1 hónapja még nem volt befordulva , aztán az egyik nap arra ébredtem, hogy őkegyelme mozgolódik odabent és mind a két oldalamon rúgkalapál:)) Na, mondom , valószínűleg keresztbefordult ez a baba... és "próbálkozik" átlendülni.Aztán ez abbamaradt. Kb. 1 hete pedig erősen fent rúgdodott, a gyomromnál. Hát tegnap voltam uh-n , ahol már fejvégű volt...avagy sikerült a produkció ! :)
Csak így is maradjon :)))
36 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!