Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39-40 hetes kismamák vannak...

39-40 hetes kismamák vannak itt? Olyanok is, akik erre a hétre vannak kiírva? Mi van veletek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!40 hetet betöltöttem,de még semmit nem érzek,pedig már nem bánnám ha most rögtön beindulna!Nagyon szeretnék már túl lenni rajta!Minden este úgy fekszem le,hogy talán éjszaka elfolyik a víz,de semmi!Rossz ez a várakozás! Kitartás!
2009. ápr. 29. 12:57
 2/3 anonim válasza:
Szia! Én vasárnapra vagyok kiírva,de semmi jel asszedm de első baba szóval lehet, hogy a pici görcsök a vizesedés és az alkalmi hányinger már mégis csak jelek. 1 ujjnyira vagyok nyitva már 2 hete nem tágultam tovább:( babuka elég sokat ficereg még mindig pedig már azt mondják nem kellene. Én azért örülök, hogy ennyit érzem mert megnyugtat:) Te, ti hogy vagytok ezekkel a dolgokkal? Sok sikert és könnyű szülést mindenkinek:))
2009. ápr. 29. 16:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

39-hetes vagyok teljesen zárt a mészáj sajnos pedig nem bánnám már ha elindulna valami mert elég nagy a pocakom és sokat vagyok rosszul és már úgy érzem eleget vártam.

Azért remélem eltelik valahogy a maradék időm!

Kitartás mindenkinek :)!

2009. ápr. 29. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!