Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szüleimnek, családomnak hogy...

Szüleimnek, családomnak hogy jelentsem be, hogy babát várok? Hanyadik héten? Frappáns 5letek? 18 éves múltam 6 hónapja

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 10:46
1 2 3
 21/22 Atroposz ***** válasza:

Én csodálkoznék ha nem akadnának ki egy kicsit.Ha én bejelentettem volna anyukáméknak,hogy terhes vagyok biztos sokkot kaptak volna stb. Sőt ha én gyerekem jelenti be ezt akkor én is sokkot kapnék mert valljuk be ügye nem ezt kívánjuk a saját gyerekünknek.Én pl az kívánnám neki hogy érettségizzen le menjen főiskolára, álljon a talpára dolgozzon 1-2 évet találja meg a szerelmet és jöhet a baba.

Szóval ha elsőre kiadnak a szülők az nem azt jelenti ,hogy nem fogják elfogadni a helyzetet és ne is várjátok ,hogy rögtön a nyakatokba fognak omolni.De ha az én gyermekem azt mondaná ,hogy baba lesz, a kiborulás után én is támogatnám.De remélem ez soha nem fog megtörténni.

Kívánom neked ,hogy jöjjön be minden számításotok.Legyetek boldogok és a babátok adjon meg minden örömöt nektek.

ui:Akik azt mondják ,hogy 18 évesen nem kéne még szülni az nem biztos ,hogy a rosszindulat szól belőlük ,hanem a tapasztalat vagy az aggódás,mert egy baba nem csak örömökkel de sok pénzel stb jár.

De ez is egy komment.

2011. okt. 12. 07:47
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. okt. 14. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!