Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szüleimnek, családomnak hogy...

Szüleimnek, családomnak hogy jelentsem be, hogy babát várok? Hanyadik héten? Frappáns 5letek? 18 éves múltam 6 hónapja

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 10:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%

Gyááá, köszi a lepontozást, irigy, begyöpösödött asszonyok!

Sajnáljátok a boldogságunkat, dicséretes dolog...

2011. okt. 11. 12:18
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Szia!szerintem sem vészes h valaki 18 évesen babát vállal!mi is most tervezzük a babát, ha összejön karácsonykor szeretnénk bejelenteni h nagyszülők lesznek.Én a helyedben várnék karácsonyig,és akkor mondanám el!boldog baba várást!
2011. okt. 11. 12:24
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
Dorisz! nekem tetszett amit írtál!úgy döntöttem h a páromnak majd így fogom elmondani!:)
2011. okt. 11. 12:27
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
úgy irigyellek kérdező,és azt a lányt is aki decemberben tölti a 18-at,én is akkor töltöm,de nálunk nem akar jönni.
2011. okt. 11. 12:59
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Begyöpösödött asszonyok :D haha :D

Én is le lettem pontozva... De ha nekik ez a boldogság ..:)

2011. okt. 11. 13:23
 16/22 anonim ***** válasza:
85%

Ha van humorérzékük, akkor én ezentúl Nagyinak és Papának szólítanám őket, a beszélgetések során, előbb utóbb le fog nekik esni.

Nálunk így volt, bár ők tudták, hogy tervezzük, de azt senki nem sejtette, hogy elsőre összejön. :)

Boldog babavárást Nektek.

2011. okt. 11. 14:04
 17/22 anonim ***** válasza:
Szia!Gratulálok.Ne figyelj az ilyen ... emberekre.Én a párommal 7 éve vagyok együtt.Én 14 voltam ő pedig akkor 19.Mi is szeretnénk babát remélem összejön.Szerintem vegyél vmilyen mese könyvet és ird bele előre,hogy remélem 9 hónap mulva olvastok majd belőle nekem.Vigyázz magadra.Szia
2011. okt. 11. 17:21
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, újabban az is közutálat tárgya, aki 30 alatt természetes úton teherbe esik, és nem azért mert "kilukadt a gumi"?

Mellesleg én is a kérdésre válaszoltam, adtam ötletet, és látom, van, akinek tetszett is!

Hűen tükrözi egyesek színvonalát ez a lepontozgatós dolog...

El ne felejtsétek EZT IS lepontozni!

2011. okt. 11. 19:03
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. okt. 11. 19:04
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy az közutálat tárgya, ha valaki 30 alatt természetes úton teherbe esik, és nem a védekezés hiánya miatt. Csak tudod, a mai világban elég nehéz elképzelni egy 18 éves lánykáról, hogy anyaságra érett*. Főleg látva a mai fiatalokat és a mai átlagot. Persze, nem szabad általánosítani, de nem könnyű eltekinteni az átlagtól. *És itt az érettet sok mindenre kell egyszerre érteni. Anyagiakra, pszichikai dolgokra, érzelmi érettségre, mindenre...

Ettől függetlenül mindenkinek szíve joga eldönteni, mikor szül és hova. Én nem szívesen szülnék a szüleim nyakára, de még úgy sem, hogy a páromnak esetleg stabil munkája van, és jól keres, el tud tartani minket. Ameddig én egyedül nem tudnék gondoskodni a gyermekemről, addig szó se lehet róla. Főleg a mostani magyarországi helyzetben...

2011. okt. 12. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!