Szüleimnek, családomnak hogy jelentsem be, hogy babát várok? Hanyadik héten? Frappáns 5letek? 18 éves múltam 6 hónapja
Gyááá, köszi a lepontozást, irigy, begyöpösödött asszonyok!
Sajnáljátok a boldogságunkat, dicséretes dolog...
Begyöpösödött asszonyok :D haha :D
Én is le lettem pontozva... De ha nekik ez a boldogság ..:)
Ha van humorérzékük, akkor én ezentúl Nagyinak és Papának szólítanám őket, a beszélgetések során, előbb utóbb le fog nekik esni.
Nálunk így volt, bár ők tudták, hogy tervezzük, de azt senki nem sejtette, hogy elsőre összejön. :)
Boldog babavárást Nektek.
Most komolyan, újabban az is közutálat tárgya, aki 30 alatt természetes úton teherbe esik, és nem azért mert "kilukadt a gumi"?
Mellesleg én is a kérdésre válaszoltam, adtam ötletet, és látom, van, akinek tetszett is!
Hűen tükrözi egyesek színvonalát ez a lepontozgatós dolog...
El ne felejtsétek EZT IS lepontozni!
Nem hiszem, hogy az közutálat tárgya, ha valaki 30 alatt természetes úton teherbe esik, és nem a védekezés hiánya miatt. Csak tudod, a mai világban elég nehéz elképzelni egy 18 éves lánykáról, hogy anyaságra érett*. Főleg látva a mai fiatalokat és a mai átlagot. Persze, nem szabad általánosítani, de nem könnyű eltekinteni az átlagtól. *És itt az érettet sok mindenre kell egyszerre érteni. Anyagiakra, pszichikai dolgokra, érzelmi érettségre, mindenre...
Ettől függetlenül mindenkinek szíve joga eldönteni, mikor szül és hova. Én nem szívesen szülnék a szüleim nyakára, de még úgy sem, hogy a páromnak esetleg stabil munkája van, és jól keres, el tud tartani minket. Ameddig én egyedül nem tudnék gondoskodni a gyermekemről, addig szó se lehet róla. Főleg a mostani magyarországi helyzetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!