Ki hogy csinálná? Tapasztalat?
Márciusban fogok szülni, és idén szeptemberben kezdtem az egyetemet.
Az első félévet (ami januárig tart) meg fogom tudni csinálni, mert hát csak márciusra vagyok kiírva, ez belefér.Na de utána hogyan tovább? Ki hogy csinálná, vagy csinálta? Ha halasztok, akkor egy évet kellene kihagynom, mert keresztfélév nincs.
Ha meg folytatom tovább, egy pici babával menne vajon?
Volt valaki hasonló cipőben?
Szia Kedves utolsó!
Én 19hetes vagyok most, és március 5re vagyok kiírva.
Elvileg úgy néz ki kisfiú, de jövőhét után megyek a genetikai uh-ra, akkor reméljük megint látszik valami, és mutatja magát:)
Egyébként én 27éves vagyok.
És sajna csak most kezdtem az egyetemet, tehát első éves vagyok, nagyon az elején...így még 5 félévem van hátra...
És Veled mi a helyzet?
Milyen nemű lesz?
Jajj az én kisfiam március 7-én született:)
Én még "csak" 11 hetes vagyok, annyira nem nagy most az öröm sajnos, kicsit aggódok mi lesz:(
Amúgy remélem most kislány, mert többet nem szeretnék szülni:)
Hát akkor semmiképp ne halassz , van még pár féléved, és ha majd nálatok is "hamar" jön a tesó, akkor bánni fogod, hogy halasztottál, menni fog, bár attól is függ milyen nehéz a sulid, nekem annyira nem volt nehéz, bár mégis túl idegeskedtem az államvizsgákat (feleslegesen).
Neked is van segítséged, szóval megoldható simán, én is letudhattam volna hamarabb, de hülye voltam, és húztam. Szóval nem lesz gáz:)
Ó, ezt sajnos nem tudtam, hogy levelezőn nincs. :-(
Ettől még hiszem, hogy menni fog! Ha optimistán és önbizalommal elhatározod, akkor meg főleg! Kitartást és jó babázást! :-)
Köszi a pozitív válaszokat:)
Igen, segítség lenne, csak amin aggódok az az, hogy márciusban szülök, akkor a babát hurcibálni át egy másik városba, és sajnos kocsink nincs, így marad a vonat, vagy a busz.
Nem tudom, hogy egy újszülöttet mikor lehet kitenni, egy ekkora útnak? (egy óra a vonat út, meg plusz itt a városban a tömegközlekedés olyan 20 perc, míg az állomásra érek)
Anyós nem tud átmenni arra az időre?csak mert azért az hosszú út autó nélkül:S
Bár szombat oké akkor apával is tud lenni
Februárra voltam kiírva, úgy terveztem, hogy az első félévet befejezem. Aztán nem sikerült, mert elkezdtem nyílni, és feküdnöm kellett. :(
Most szeptembertől folytatom a sulit, de szerencsére megvannak az aláírásaim, így csak vizsgáznom kell majd december-januárban. Nagyon jó, hogy így alakult, mert a picúr mellett nem ment volna a második félév, pláne, hogy államvizsgáznom kellett volna. De így, hogy 1 év kimaradt, így pont jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!