Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kismamak, hogy...

17 hetes kismamak, hogy vagytok, mocorog mar a babatok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia. Én ma töltöm be a 17. hetet. :) Már érzem hogy mozog, bár ma még nem jelentkezett, de tegnap 2 nagyot rúgott! Írtam is ki egy kérdést! :) Nagyon meglepődtem. Általában reggel szoktam érezni a bal oldalon amolyan enyhe pöckölést vagy bökést, olyan mintha pukkanna valami vagy rángna, nem tudom leírni, de tegnap... nagyon meglepődtem! :) Amúgy jól vagyok, bár nem nagyon van étvágyam és sokat fáj a fejem. Hányás nem volt de fejfájás...minden héten.

Te hogy vagy? Érzed mozogni?

2009. ápr. 29. 10:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia nekem is mozog mar a manokam kb 5 napja, mostmar tobbszor erzem naponta. Jol vagyok, az etvagyam nekem most kezdet fokozodni, gondolom azert mert tobb energiara van szuksegem(mivel mozog a babokam, de lehet hulyeseg :P). A pocim koldoknel merve 85 cm. Neked?
2009. ápr. 29. 10:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok, én nem mértem eddig a pocim körfogatát, így azt nem tudom. De már szépen látszik. :) Ma egy picit lustább a baba, bár most ettem és egy picit beindult.

Szép napot:)

2009. ápr. 29. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!