30 hetis kismamak. Hogy vagytok? Mekkora a poci? Sokat mocorog?
Mi nagyon jól vagyunk,92cm a haskörfogat és sokat mocorgunk.
Imádom a terhességet.Én május 22-re vagyok kiírva.És te?Ti hogy vagytok?
A második válaszoló vagyok.(92cm haskörfogattal,május 22.)
Én még nagyon jól alszom,szerencsére még pisilni sem kelek fel éjszaka.Nekem még mindig nagyon sokat mocorog,olyan mókás tud lenni.Kislányt várunk a 18 hetes UH szerint,és holnapután megyünk megint VÉGRE.:-))És első baba.
Már én is nagyon izgatott vagyok,alig várom hogy túl legyünk a szülésen és lássam,hogy milyen és hogy mindene megvan és egészséges.Már elkezdtem kimosni a dolgokat,és április elején már a babaszobát is berendezzük.Szóval már nagyon lázban vagyok.
De mesélj te is?Neked mi lesz,első baba?Ti hol szültök?Fogadtatok orvost?Én a Jahn Ferencbe szülök,és nem fogadtunk.
Sziasztok!30+3
Haskörfogatom 97 cm,kislányunk lesz,első baba,néha fáj a derekam,más panaszom nincs.Éjjelente egyszer mindig felkelek pisilni,és napközben is sokszor kell.Rengeteget mozog a kiscsaj,főleg sokat csuklik a napokban:))Május 20-ra vagyunk kiírva,de én úgy érzem,hamarabb fog érkezni.Alvás is jól megy még,nem olyan nagy a pocakom hogy akadályozna.Már nagyon várom a szülést,hogy végre megláthassa,megöleljem:))És te kedves Kérdező??
31+3 ,Nagyon sokat mocorog a lelkem majd kirugja az oldalamat sokszor elég kellemetlen, de örülök hogy mozog,mert elég késön kezdtem érezni a 20.héten kezdett el mocorogni mikor már tudtam hogy tényleg ő az!!
poci méret 120 cm ,1600 gr lehet már!!
boldog babavárást továbbra is
Bocsika hogy megkérdezem de hogy szül itt mindenki május végégn mikor én is 31 hetes vok és juli 28-ra vok kiirva!!
Csak kérdezeme, nem kötöszködés!!üdv Nikol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!