Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbánta vki hogy nem fogadott...

Megbánta vki hogy nem fogadott orvosnál, hanem ügyeletesnél szült?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért?
2009. ápr. 29. 09:48
 1/8 anonim ***** válasza:
én azt bántam meg hogy fogadtam orvost...9 hónap alatt havi 12000 ft és még arra sem volt képes hogy mikor hivták hogy jön a baba akkor betegye a se..ét a kórházba
2009. ápr. 29. 10:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Én örültem,hogy az ügyeletes orvosnál szültem.

A "drága" fogadott orvosom azt hazudta,hogy csak 2 napra elutazik.Elindult a szülés bemegyünk és kiderül,hogy valójában egy hétre ment el.

2009. ápr. 29. 10:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nem bántam meg, hogy ügyeletesnél szültem 3 orvos volt ott és 2 szülésznő mindenki segített. Csak én szültem akkor, így ráértek és bejöttek hozzám.
2009. ápr. 29. 10:47
 4/8 A kérdező kommentje:

A rendeléseken nem fizetek, csak szülésnél fizetnék. Ha elutazik, akkor pedig értelemszerűen nem fizetnék.. :)

Köszi a válaszokat. Egyéb tapasztalatok?

2009. ápr. 29. 10:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én fogadott orvosnál szültem és pont a lepényi szakban tűnt el, meg is történt a baj amíg nem volt ott. Majdnem meghaltam, életmentő műtétem volt utána. Szerintem ennyi elég ahhoz, hogy elhidd a fogadott orvos felesleges.
2009. ápr. 29. 11:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A fiamnál csak az első 12 hétben volt fogadott orvosom, miután volt egy kis vérzésem befektettek 8-9 hetesen. A drága doki azt sem tudta, hogy bent voltam egy hétig. Még megcsinálta a 12 heti uh-t, de utána már nem jártam senkihez, nagyon berágtam az összesre!! Mit ad isten!? Szülésnél kifogtam egy nagyon aranyos doktornőt és szülésznőt! Most a második babómmal is hozzá járok, nálla fogok szülni. Remélem ismét minden olyan simán fog menni!

Boldog babavárást!

2009. ápr. 29. 14:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Első fiamat a Szent Margit kh-ban szültem,jobb híján egy tündéri szülésznő és egy precíz doktornő kezei között.Persze nekem is volt fogadott orvosom,aki közölte,hogy :"200km-re vagyok Pesttől a családommal,nem gondolja,hogy elindulok?!"Természetesen minden hónapban kapott kb.10000ft-ot,amit ebben a pillanatban meg is bántam.

Jelenleg 28hetes vagyok a második fiammal,megkérdezte a doki szeretnék-e nála szülni,mire azt mondtam neki,ha meg tudjuk beszélni akkor igen.(Kistarcsai Flór Ferenc kh)Rögtön beírt vmit a kiskönyvem hátuljába,persze ez nem azt jelenti,hogy 100%-ban nála fogok szülni.Majd kiderül.

Minden jót.

2009. ápr. 30. 08:29
 8/8 anonim ***** válasza:
a nővérem 5 évvel ezelőtt fogadott fel egy orvost,Medvét,aki mindaddig kedves és jó fej volt amíg kapott pénzt!Aztán mikor hívták h 5 perces fájása van tesómnak,akkor azt mondta ,h sajnálja de nem tud bejönni,mert a kisfia megfázott!kb.a 9 hónap alatt 50 ezret kapott,persze úgy mentek a kórházba szülni,h még 50 volt a zsebükbe de nem adták oda!Az orvos csak 3 nap utána ment be hozzá,h megnézze mi van vele!!!
2009. ápr. 30. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!