Megbánta vki hogy nem fogadott orvosnál, hanem ügyeletesnél szült?
Én örültem,hogy az ügyeletes orvosnál szültem.
A "drága" fogadott orvosom azt hazudta,hogy csak 2 napra elutazik.Elindult a szülés bemegyünk és kiderül,hogy valójában egy hétre ment el.
A rendeléseken nem fizetek, csak szülésnél fizetnék. Ha elutazik, akkor pedig értelemszerűen nem fizetnék.. :)
Köszi a válaszokat. Egyéb tapasztalatok?
Szia!
A fiamnál csak az első 12 hétben volt fogadott orvosom, miután volt egy kis vérzésem befektettek 8-9 hetesen. A drága doki azt sem tudta, hogy bent voltam egy hétig. Még megcsinálta a 12 heti uh-t, de utána már nem jártam senkihez, nagyon berágtam az összesre!! Mit ad isten!? Szülésnél kifogtam egy nagyon aranyos doktornőt és szülésznőt! Most a második babómmal is hozzá járok, nálla fogok szülni. Remélem ismét minden olyan simán fog menni!
Boldog babavárást!
Első fiamat a Szent Margit kh-ban szültem,jobb híján egy tündéri szülésznő és egy precíz doktornő kezei között.Persze nekem is volt fogadott orvosom,aki közölte,hogy :"200km-re vagyok Pesttől a családommal,nem gondolja,hogy elindulok?!"Természetesen minden hónapban kapott kb.10000ft-ot,amit ebben a pillanatban meg is bántam.
Jelenleg 28hetes vagyok a második fiammal,megkérdezte a doki szeretnék-e nála szülni,mire azt mondtam neki,ha meg tudjuk beszélni akkor igen.(Kistarcsai Flór Ferenc kh)Rögtön beírt vmit a kiskönyvem hátuljába,persze ez nem azt jelenti,hogy 100%-ban nála fogok szülni.Majd kiderül.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!