2 hét múlva megyek uh-ra 19 hetesen.12 hetesen kislányt mondtak, ha most is akkor már biztos lesz? Akkor minden rendben volt, remélem most is így lesz.
Szia!
Nekem az orvosom azt mondta, hogy 12 hetesen nem lehet 100%-ig megállapítani a nemét. 19 hetesen már szépen lehet látni:) Nekem 20 hetesen mutatta meg magát a kislányom:)Most 1 éves:)
A sogórnőm volt 12 hetesen 4D-n, azt mondták neki, hogy kislány, gyönyörű fia szüleztett:)
Boldog babavárást:)
A 12 hetes baba még nagyon pici, nem is értem igazán, hogy mondhatta meg a doki a nemét. Nem lehet biztonsággal megállapítani, mondjuk ha egy annyira egyértelmű pozíciót kapott el... hát talán. 19 hetesen már sokkal biztosabb.
És minden rendben lesz, ne aggódj:-)
Szia,
Nekem 19hetesen két nagy golyó volt a lába között, mégis úgy vagyok vele, hogy egy lánynév nem fog ártani. Érkezési oldalon kiderül az igazi neme. Láttunk már tévedéseket:D
Ha 12hetesen jól volt, most már annyira irinyó pirinyó az esélye, hogy baj legyen, hogy már már nincs. Sajna elő szokott fordulni, de ezzel ne is foglalkozz, nem lesz gond, sőt! Sajna a terhesség végéig fent áll, baj lesz, de jobb nem belegondolni. (én még 5hétig aggódok minden oks legyen)
Jó pocakosodást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!