Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hét múlva megyek uh-ra 19...

2 hét múlva megyek uh-ra 19 hetesen.12 hetesen kislányt mondtak, ha most is akkor már biztos lesz? Akkor minden rendben volt, remélem most is így lesz.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 08:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az orvosom azt mondta, hogy 12 hetesen nem lehet 100%-ig megállapítani a nemét. 19 hetesen már szépen lehet látni:) Nekem 20 hetesen mutatta meg magát a kislányom:)Most 1 éves:)

A sogórnőm volt 12 hetesen 4D-n, azt mondták neki, hogy kislány, gyönyörű fia szüleztett:)

Boldog babavárást:)

2009. ápr. 29. 09:01
 2/10 anonim ***** válasza:
bocsi: született:)
2009. ápr. 29. 09:02
 3/10 anonim ***** válasza:

A 12 hetes baba még nagyon pici, nem is értem igazán, hogy mondhatta meg a doki a nemét. Nem lehet biztonsággal megállapítani, mondjuk ha egy annyira egyértelmű pozíciót kapott el... hát talán. 19 hetesen már sokkal biztosabb.

És minden rendben lesz, ne aggódj:-)

2009. ápr. 29. 09:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. :) 12 hetesen 4D-n voltunk és széttette a lábát a pici. Persze nem éljük bele magunkat, meg igazából soha nem volt az hogy kislányt vagy kisfiút szeretnénk, mindegy, csak végre legyen kisbabánk és egészséges legyen. De azért a kíváncsiság ott van. Én is abban bízom hogy ha eddig minden rendben volt akkor most is az lesz. :)
2009. ápr. 29. 09:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia, akkor a legbiztosabb a neme, ha majd látod élőben! :) Nekem végig azt mondták, hogy fiam lesz, de én éreztem, hogy nem. most pedig egy gyönyörű 4 hós kislány édesanyja vagyok! Boldog babavárást, könnyű szülést kívánok!
2009. ápr. 29. 09:30
 6/10 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm, Neked Gratulálok a kislányhoz! :)
2009. ápr. 29. 10:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia,

Nekem 19hetesen két nagy golyó volt a lába között, mégis úgy vagyok vele, hogy egy lánynév nem fog ártani. Érkezési oldalon kiderül az igazi neme. Láttunk már tévedéseket:D

Ha 12hetesen jól volt, most már annyira irinyó pirinyó az esélye, hogy baj legyen, hogy már már nincs. Sajna elő szokott fordulni, de ezzel ne is foglalkozz, nem lesz gond, sőt! Sajna a terhesség végéig fent áll, baj lesz, de jobb nem belegondolni. (én még 5hétig aggódok minden oks legyen)

Jó pocakosodást:)

2009. ápr. 29. 10:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok, szerintem ez dokitól függ. Az én dokim korán megmondta, hogy kislányunk lesz anno, és igy is lett. Most 14 hetes vagyok, és a genetikus is, és a saját dokim is megmondta, hogy kisfiú lesz. Egyértelműen látszik a kukija.:)Ha valaki ért hozzá, és már látott 50000 babucit, akkor megtudja mondani.
2009. ápr. 29. 10:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is Lányok! Csak pozitívan gondolkodok! És már érzem a mozgását,így könnyebb. Bár nem mindíg, de tegnap először 2 jókorát rúgott a hasfalamba:) Kíváncsi leszek mit mondanak a nemét illetően, és hogy mi lesz :) Izgi ez a várakozás, és inkább ezen gondolkodom mint az egészségen parázzak (mert tudom hogy minden rendben lesz) :)
2009. ápr. 29. 10:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam 4d-n nem bírtam tovább és kisfiú! Egyértelműen látszott a kuki :)
2009. máj. 1. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!