Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más kismama is retteg a...

Más kismama is retteg a sertésinflúenzától?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 08:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem is kicsit!Az egy hós kislányom életem értelme,a gyomrom is görcsbe rándul ha arra gondolok,ide is elérhet.
2009. ápr. 29. 08:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem. Nem foglalkozom vele, mert akkor az egész élet csupa aggódás lenne. Ez nem azt jelenti, hogy nem érdekel a gyerekeim egészsége vagy nem foglalkozom velük, de úgy gondolom, ez megint olyan, mint néhány éve a madárinfluenza-mizéria. Persze, annak aki megkapja, nem egy leányálom, de sajnos a média állandó rémhírekre kihegyezett info dömpingje inkább már idegesít, mint félelmet keltene bennem. Persze, veszélyes, de remélem gyorsan találnak ellenszert és akkor kicsit jobb lesz a helyzet.
2009. ápr. 29. 08:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem félek. Egy kicsit sem. Minek?!? Ha az egész világon összesen 100 egynehány megbetegedés van (és ezeknek mindnek valami közük van Mexicóhoz-egytől-egyig), akkor miért pont engem találna meg?!? Baromság.... Van még rajtam kívül 100 sok millió ember, akit érinthet (ne). Őket sem fogja. Még kb. olyan 50-80 ember fog megbetegedni, páran még belehalnak, aztán ennyi volt. Ne aggódj, nem Te leszel, akit megtalál.
2009. ápr. 29. 09:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez is csak pánikkeltés, mint a madárinfluenzánál.Abban hány magyar ember halt meg?
2009. ápr. 29. 09:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj,hogy a kismamák már mindentől rettegnek.Gondolok itt a "ehetek trappista sajtot,kolbászt,epret stb. kérdésekre"

Régen nem voltak így felfújva ezek a dolgok,mégis egészségesen megszülettünk.

2009. ápr. 29. 09:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Addig nem kell félni, amíg nem mondják hogy na már itt is van.Felesleges, nem fogja mindenki elkapni!Annyi minden más van amitől az ember félhet, de nem tudunk mit tenni ellene, ne gondolj ilyenekre!!
2009. ápr. 29. 10:25
 7/8 anonim ***** válasza:
9:46 os eggyet értek! Mamár tényleg rengeteg kismama a szellőtől is fél.. nem mernek lassan aludni,mert mivan ha ráfekszik,hanyat alszik.. nem mernek enni,mert ebbe abba mi van.. mostmár akkor levegőt se merjen az ember venni?? hülyeség!
2009. ápr. 29. 11:36
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek!

Igazatok van, csak egész nap ez megy a tv-ben, rádióban.

Amúgy elég nyugis kismama vagyok, minden rendben van szerencsére a Manóval, pedig nem válogattam, hogy mit eszem stb.

2009. ápr. 30. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!