Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes vagyok, ma hajnaltól...

22 hetes vagyok, ma hajnaltól szinte folyamatosan keményedek, most meg főleg! Mit csináljak és mitől van ez?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 22:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
azonnal vegyél be 2 magne b6ot,és menj holnap nőgyógyihoz!addig is feküdj le és pihenj!!!!!!!!!!!aktívan!
2009. ápr. 28. 22:27
 2/22 anonim ***** válasza:
72%
Irány a kórház!!!
2009. ápr. 28. 22:27
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia, sztem hivd fel a dokidat, de az első terhességemnél én is igy jártam.MagneB6!!!!3X2.és pihenj!!!!
2009. ápr. 28. 22:28
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

szia

szerintem is menj be a kórházba!!!

5/22 anonim ***** válasza:
100%
Holnapig nem várnék, nehogy gond legyen!Öngyógyítás nem ajánlott!!!!
 6/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat.ma hajnalban 2 magne b6tal kezdtem, utána kb 3at-4et vettem be vagy nemtom mennyit, de nem nagyon használtak,meg szúr egy picit alul! kicsit szúrósan fájt délután, most meg rohadt kellemetlen! inkább mintha fölül keményedne vagy én már nemtom! annyira félek!! :'(((
2009. ápr. 28. 22:31
 7/22 anonim ***** válasza:

Szia,

Görcsölsz is,vagy csak keményedik a hasad?

Most várom a második babámat.

Én is 22 hetes vagyok és nekem is szokott..Iszok egy magnéziumot és lefekszem pihenni.

A has megkeményedése természetes dolog.Tulajdonképpen felkészül a méhed a szülésre.A babád is nő ezért érezhetsz feszülő érzést is ami nem kellemes.Ilyenkor nyúlnak a szalagok stb....

Nyugalom!!!Van más tüneted is?

Írj!Még egy darabig leszek...

2009. ápr. 28. 22:32
 8/22 A kérdező kommentje:
de mitől lehet?!?! fééélek!! de itt sinterek vannak a kórházban, ahova én járok messzebb van! itt múltkor vakbélgyanúval is hazaküldtek!!! fáj alul a pociim!! :'(
2009. ápr. 28. 22:33
 9/22 A kérdező kommentje:
a szeméremcsontomnál enyhén szúr, görcsöltem is ma! most húzódik!!feszül, de babó mocorog!
2009. ápr. 28. 22:35
 10/22 anonim ***** válasza:

Előző vagyok...22 hetes....Most olvasom,hogy szúr is!...:(

Menjél be egy számodra közeli kórházba a kismama könyveddel és a leleteiddel.Kötelesek ambulánsan megvizsgálni.Ilyen esetben inkább nézesd meg magad,hiszen ha fáj is nem hiszem,hogy holnapig tudnál nyugodtan pihenni....Nen lesz semmi baj!!!!Próbálj meg lenyugodni!!!!Na indulás!!!Majd írj ha megjöttél!!Szorítok..

Üdv.

2009. ápr. 28. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!