32 hetes kismama vagyok, mit jelent ha alul, a hasam alján tompa nyomást érzek és néha mintha a baba kiszeretne bújni, enyhe szúrást is? és 5től szinte folyamatosan keményedek, pedig szedem a magneb6ot, mint a kisangyal.
Figyelt kérdés
ezek mellé még feszül a hasfalam is felül. lehet h csak a baba mocorgása teszi ezt? mert virgonckodás van... :-)2009. júl. 6. 21:40
1/1 anonim válasza:
Szia! nekem is 2 hete fáj a hasam alja! Ez már így is marad állítólag! Semmi baj! Engem megnézett már a dokim.Azért azt nézesd meg a méhszájad zárt-e? Üdv: 34 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!