Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes kismamik? Kinek...

33 hetes kismamik? Kinek mekkora a babája? Befordult már?

Figyelt kérdés
én ma voltam a dokinál és csütörtökön mehetek a kórházba mert 2héttl kisebb a babóm és flowmetriát csinálnak. 1860gramm de én sem születtem kiselefánt mérettel 2,6 voltam amikor megláttam a napvilágot. eddig semmi bajom nem volt de most félek,h császár lesza vége mert a dokim szerint az első babák 32hétig befordulnak utána már nem valószínű. mondjuk attól jobban félek,h csütörtökön valami rosszat látnak....de akkor mi lesz volt már így valaki? Első babót váró km
2009. ápr. 28. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:

szia

hát sajnos én nem tudlak megnyugtatni és semmi okosat mondani mert én is első babám várom és nincs tapasztalatom! Én is itt, illetve fórumokról igyekszem gyűjteni az infókat!

Viszont én multhéten hétfőn voltam dokinál, papaírt igaz nem kaptam így konkrét adatokat nem tudok írni, viszont akkor voltam 31+4 hetes és akkor volt 1600 gr a kislányom és be volt már fordulva nekem!

nagyon szorítok neked, és ne aggódj biztos minden rendben lesz ;) szorítok nektek! amúgy az én dokim azt mondta hogy akár még szülés előtti napon is befordulhat a baba!!!!!

2009. ápr. 28. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 32. hét végén 1890 g volt,ez teljesen jó súly,nem értem,a te babád miért lenne elmaradva 2 héttel?! Legfeljebb csak néhány nappal,ami nem nagy eltérés. Nekem a 32. heti uh-on már fejvégű volt,de még simán lefordulhat a tiéd is. Nem értem,miért paráztat igy a dokid,mert még bármi lehet!
2009. ápr. 28. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok!

Igazad van én sem értem miért paráztat a doki! Mint én is írtam bármi lehet még! Simán megfordulhat!!! Nyugi!!!

2009. ápr. 28. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Az én dokim azt mondta, hogy a 36. hétig még ne aggódjak. De akár még utána is átfordulhat.

Segítheted azzal, hogy ete pl 4kézláb nézel TV-t úgy, hogy kényelmes legyen, de valamennyire lógjon a hasad. Én nagypárnákat, paplant gyyűrök a mellkasom alá. Neke a hátamat, derekamat nagyon pihenteti, de állítólag a babának is több helye van mozogni, így megfordulni is.

2009. ápr. 29. 00:14
 5/8 Adri baba ***** válasza:

Szia!

Nekem a 30.héten faros volt,a 32.em meg fejvégű!!

Ne aggódj valakinek csak a szülés előtt fordul be!Engem is azzal ijesztgetett a doki hogy a 33.hétig fordulhat be..Be is fordult!!!

A súlya nekem 32w+4D:1896 gramm

2009. ápr. 29. 06:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 32. héten még farfekvéses volt a baba. Naponta igyekeztem picit négykézláb lenni, bár a karon men igazán bírta, meg este sötétben világítottam kb 10 percia a pocakom alját, és közben apukájával együtt sokat beszélgettünk vele, hogy meg kell fordulnia, mert anya természetesen szeretné megszülni. Volt két nap kb két hete, amikor feltűnően nagyokat mozgott, szerintem akkor fordulhatott be. Hétfőn voltam uh-n, és már fejvégű! Szóval próbálgasd, beszélj vele, az is számít!

Boldog babavárást! 35+6 kismama

2009. ápr. 29. 07:14
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ;) és nem fogok idegeskedni és a lámpázást meg a 4kézlábas trükköt is ki fogom próbálni. szép napot mindenkinek
2009. ápr. 29. 08:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem fordul be a babád, akkor mindenképpen császár lesz? Akkor is ha kicsi (3kg alatt)? Csak azért kérdeztem, mert én farosan születtem, látszott az uh-n, hogy tuti nem érem el a 3 kg-ot. Egyébként 2500 grammal jöttem világra. Anno a doki azt mondta anyunak, hogy csak akkor nem próbálják meg a hüvelyi szülést, ha a babának átlagos vagy nagy méretei vannak. Ja és még simán megfordulhat a babád, mert én a 32. hétre szépen befordultam, aztán a 36. héten derült ki, hogy utána visszafordultam farfekvésbe. Szóval a 36. hétig még van helye forogni.
2009. ápr. 29. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!