Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pécsen van olyan nögyógyász...

Pécsen van olyan nögyógyász magánorvost akinek van UH is a rendelöjében?

Figyelt kérdés
Nem akarok ultrahangra a kórházba járni....Köszi
2008. márc. 14. 08:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudok róla. De az édesanyák útján a klinikán is van Uh (10.000 Ft) meg a Citrom utcában is (15.000 Ft).

Ha még magán rendelésre is járnál akkor számold még hozzá a doki díját is.

Én is jártam magán rendelésre de a Megyeibe küldött Uh-ra a dokim mert ő ott orvos.

Nem bízol a kórházba?

Lehet kérni hogy ki mikor rendel Uh-n és ahoz adnak időpontot akihez te szeretnél menni. Megyeiben Fábián Zoltánt nem ajánlom...sőt őt még a recepciós sem ajánlotta. Bárki más Ok!

Üdv: 22 hetes kismama pécsről

2008. márc. 14. 14:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Én dr Banó Lászlóra esküszöm, ő a Veress Endre Sztkban rendel, ott van magánrendelője is. A rendelőben nincs , de az intézetben van uh. A magánrészét nem ismerem, én sztkban jártam hozzá, érdemes felkereni, isteni orvos.
2008. márc. 14. 15:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az infót! Csak kiváncsi voltam!Szerinted a Megyeibe jobb szülni vagy az Édesanyákútjaiba? Neked ki az orvosod??? Mert én még nem döntöttem el hogy kihez járjak...még csak 6 hetes vagyok! Én is pécsi!
2008. márc. 14. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!